Thursday, August 31, 2006

nyüff

10 perc és lekésem a buszt. Tulajdonképpen ezen a hépten még nem mentem busszal, ellenben gyakran láttam a Béke utcában elhúzni a 32-est. Hm, nem semmi.
Gyors helyzetjelentés:
-Tegnap boldog voltam, mert valaki törődött velem.
-Kaptam egy feladatot, amit nem tudok megcsinálni úgy, ahogyan azt én szeretném. Így jöhet a Barátok közt style.
-Ma korán ébredtem. Igaz, kinek mit jelent a korán? Nekem hat előttet.
-Álmodtam érdekeset, igazi Changelingeset. Olyan helyen voltam, haol járda helyett kis folyók voltak, zöldek és virág borította őket. Énmeg mentem, hogy elkapjak egy kissebbségi adóst. Nem behajtani, ELKAPNI! Izgi munkám lenne, ha így lenne.
-Megettem reggeli gyanánt a maradék kekszet. Nem volt elég, kell még valami. Péksüti?
-Szabolcs, az "új" értékesítő, jó arc. Jövő hét héttőn nagyon másnapos lesz.
- Nincs Kálmán, nem biztos, hogy ez rossz. Nincs Ildi, ez sem biztos, hogy rossz. Érdekesen alakul a munkahelyi élet. Ha jól látom, Decemberre hárman maradunk, ha nem rúgnak ki közben. Szabolcsnak megmutattam, hogy kell netezni:)
-Most egy olyan út kezdetén állok, aminek vége szombat délután, lehetőleg arra kell törekednem, hogy ne nagy égés legyen belőle. Árnyéknak lenni, két napnyi idővel, nem jó.
-Tényleg igaza van ennek a lepkének. Tényleg van valaki, aki szeret.
-Ma kínait eszem. Ha meghalnék holnap, tudjátok, mitől van. Remélem nem fog kapálódzni, nem szeretem azt se, ha üvölt evés közben ( mi is volt annak a filmnek a címe? Ál. Isk. lehettem, amikor láttam, egy vamp csajról szólt, aki maffiózókat evett, de elrontotta a dolgot, és az 1ik vamp lett. Enyhe erotikus töltettel, sok vérrel és maszkkal, igen..igazán egy olyan film, ami 12 éveseknek szól)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home