Thursday, April 24, 2008

G-Day mínusz egy

Nahát, ma már jobban vagyok. Tegnap este még benyomtam két tequilla sunrise-t és egy sex on the beachet, és egy kicsit jobb lett. este még megrohant valami sokk, és belealudtam. Ma már nem gyűltek olyan gyakran gombócok a torkomban, és kevésbé szédültem napközben. Valószínű az "ép testben ép lélek" fordítottja lesz rám a megfelelő, lehet, hogy megbetegszem (sok jel utal rá).

Nem bánnám. Talán az a négy nap jól fog jönni.

Amúgy dőzs van: a drágábbik gélt vettem meg, és a drágábbik sampont, sőt, a plussznál messzebb is el mertem menni értük. Már csak pár számla van hátra. Meg egy email az Intézetnek, hogy lesznek szívesek végre válaszolni kicsit. Oda se neki.

Még két nap, egy gyors pihenés, még három, és négy kikapcsolódás. Talán poker. A tegnapit lemondtam, szerintem nem lettem volna nagyon kompetens a dologhoz. Sakkozni, pokerezni csak kiegyensúlyozottan! Persze, nincsenek illúzióim, hogy nem leszek valami szálfa termetű legény a nagy eseményen, de majd igyekszem több pontot hozni, mint legutóbb. Rettenetesen sokat fejlődtem azóta, ez biztos.

Ma átlagos nap volt, a tegnapi sikerességet persze ritkán lehet felülmúlni melóhelyen, de ez se volt rossz. Kezdek elégedett lenni, ami baj, rossz előjel, mert azt jelenti, hogy a sors újabb hatalmas pofonnal készül, és irány a teljes összeomlás. A bolondok vidámságával gépelgetek, és zakkanok meg kicsit. Azért két koma rám sms-ezett, és őszintén szólva, így magunk között, kezdem érteni, miért is keletkezett az a bizonyos szuvenír Icke vállán(karján).
Nem rossz ötlet.. Még macsós is.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home