Thursday, December 29, 2005

basszus

Nos. Úgy tűnik, hogy nem fogja senki sem olvasni, mit írtam szentestén. Ez van. De!

-HIK..Nincs ma nyitva. Miért? Nem normális munkanap van most? ÉN dolgoztam egész nap, miért nincs HIK? Fene essen beléjük.
-Kedves vidéki kollega. Legközelebb ne oktasson ki olyan dolgokról, mikhez ön sem ért. Én igen, nem kell hatodszor is elmondani, mit akar. De amiért kérem, sőt könyörgöm: NE FOGYASSZON HAGYMÁT, MIELŐTT VELEM BESZÉL! Majd elájultam, oly´ büdös volt a lehelleted, haver! Legközelebb nem kapsz könyvet, vagy softwaret, bár kétlem, hogy tudnád, ez mit jelent..
- Miért? MIért akkor jönnek hozzám a szép és "szende" kislányok, mikor van egy kapcsolatom? Már megint. A metrón invitáltak buliba, mégpedig a születésnapos személyesen. Bezzeg ha nincs nőm, akkor meg rám se hederít senki. Ez már a második, vagy harmadik konkrét ajánlatom volt, mióta együtt vagyok Gillz-el. Ejnye, a hűség olyan dolog, amiből nem engedek. Sogha, semmiért. Nem modnom, azért megbámulok egy-egy hölgyet az utcán, ha khm..kiemelkedő "képességekről" tesz tanúbizonyságot, de azt hiszem, ennyi még belefér.
-Öcsém se került elő, miúta van gépe. Meg tudom érteni, én is valahogy így fogok tenni. Hehh, irigykedem egy picit.
-Fáj a fejem, de rohadtul. Az egész a hagymás paraszttal kezdődött, és nem tágít. És rosszul alszom, már napok óta. De nem érdekel senkit..
-Kész a live. Jó szar lett. Remélem legalább a többiek élvezni fogják. Túl nehéz lett, felcseréltem szerepeket, félek, hogy sok az infó, és elveszik a részletekben midnenki. Az tuti, hogy rossz vér fog folyni, Drizzt túl ügyes. A többiek meg..Vajon lesz kooperáció? Muszáj, különben rossz megoldásuk lesz. Mindegy, én csak aludni szeretnék, és hogy a gyomrom ne rakoncátlankodjon többet.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

azon gondolkodtam, hogy ezt a live-ot (mivel nagyon ugy nézk, hogy az ég nem akaja, hogy játszunk) nem lehet-e majd valamikor sima játékban megcsinálni?

11:55 AM  
Blogger gothposeur said...

mindenképp lájvban kéne...

és fogjuk is. csak lakás kell hozzá...

10:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Akkor viszont én is beszállnék, ha lehetséges. Mondanám, hogy nálam akár játszhatunk is, de nem hinném, hogy pont arra a lakásra találtátok ki. :-P

2:47 PM  

Post a Comment

<< Home