Wednesday, November 22, 2006

junk food

Pedig volt olyasmi, amiket szeretek, sok. De azért ha valaki kidőlne, akkor Balázska mosolyog, hogy ő a frncsájz atyaúristennél evett. Mert az finom. Éljen a globalizmus! Tegnap jól éreztem magam, valahogy az egész nap klappolt. Miért vajon? nem lehetne .eede tényleg..hogy midnig ily..Nem? Jó, én csak megkérdeztem. Nézegettünk fényképeket is, érdekes élmény volt. Egy-némely még tetszett is neki, hátha. Mittomén.
Tele a has, nehezen forog a fej. Most még otthagyott krumplin nyammogok, pedig dolgozni kéne. Ma befejezni végre az mtt-t, és ráugrani a dunawebre. kell az, emrt a végén még megharagudnak. Jah, az eurowebet is illene megsűrgetni egy kicsit, mert ez így nem pálya. Mindegy. Ahogyan Ashtring mondta egszer: ez csak munka. neki meg a főnöke mondta. Milyen igaz. Tulajdnképpen nem is tudom, mi van ma. Csekket fizetek be, ez biztos, de utána? Holnap egy Kriszanával megbeszélt valami van. Mondjuk ez az, a mai nap mottója ez is lehetne: valami mindig van.
Ó je. Szófosik, kedves Balázs? meglehet, meglehet, kedves Balázs.
De csak azért, hogy a napi komment meglegyen. Arsenal is nyert, és az jó. Hátrányból fordított, nem túl meggyőző játékkal. Ha lesz már merszük gólt lőni és nem kapufát, akkor szép lesz, erősebb lesz,mint tavaly. Most kb. a harmadik. Az is jó. el vagyok kenve, mint valami kőrözött. Eza z, ma elmosogatok.
Tulajdonképpen érdekes kettőség ez. Egyrészt zsong a fejem az emlékétől, az illatátol, a hangjától. Másrészt kínzóan üres a lakás, miután kilép belőle. Mint a Picasso egy bizonyos jelenete. Az nem rossz, bizony. Valami ilyesmi van itt is. És még a dal is hasonló. Két világ, majdnem teljesen. Bennünk, külön. Zene, vallás, ritmus. Persze, jócskán akadnak kapcsolódási pontok (Sőt). Mi magunk hasonlítunk, nem a hozadékaink. Jó-e ez, nem tudom. Nem akarom tudni. Ő az, aki ilyesmin töri magát, magáról, nem én. Felületes volnék, nemtörődöm? Őőőő..
miről is írok?
Mindegy. szófos. Junk food. Junk blog. Junk world. Junk love. Junk musiq. Junk job. Junk World.Junk Life.
Just Junk!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home