Monday, March 05, 2007

Aaaaveeeee

Hihetetlen, kezdem megérteni a címet kiutáló blogtemplate-eket. Most minek szenvedjek itt, hét óra 15-kor egy hangzatos címmel, hagyjanak már. Őszinte részvétem a szerkesztőknek, akik napi hat-hét címmel nyüglődnek. Minimum.

Tegnapelőtt farsang, ami tegnapba ment át. A nyitótánc- kalapos cucc nagyon jó volt, hogy is mondjam, mind a szemnek, mind a fülnek. Férfiszemnek mindenképp. És megcsinálták a pucsítós-behajlós részt is. Azt hiszem, kezd egy picit kamaszodni az mtt, ilyet még egy éve sem mert volna megcsinálni senki. Gillz éneke szép volt, Narbé meglepő. Jéé, "ez" tud énekelni. Norah Jonest, akit annyira nem szeretek, de mind1. Angwen is tud. Belőle jó sokat láttam. Szép az az oszlop, de legalább Drizzt jót játszott a telefonjával. Anci az előzőektől eltérően most pátoszos volt, nem annyira vicces, de "élvezhető".

Nyitókeringőt meg ...nem kicsit, nagyon rontottam el, de oda se neki. Inkább nem próbálkozom vele. A büszkeségem és önbizalmam is csorbát szenvedett. Úgy érzem, nem nagyon kívánok többet táncolni semmilyen hasonló alkalommal. Na, béna vagyok, lássuk be, ugorjunk.

Azaz, hova? Egy fullomat elvitte egy másik full, a király-hatos két páromat egy drill. Erre mit csináljak? Ugorjon a kés, de hogy egy látszólag 14 éves lány és a húga kopasztanak meg, az skandallum! Tipikusan az az eset, hogy nagyon jó lapom van - de valakinek jobb. Talán a nagyszerszámú néger vudubabát elvittem volna, de inkább nem. Vannak jobb porfogóim is. Pl.: Porszívó. A bulirésze aranyos volt, de lehetett volna jobb is. Sajnos nem a szájízemnek megfelelő zenék mentek, a suttyódiszkó meg egyhangú volt, és "szellős". Öt ember lelkesedett fórumban, négy volt is ott. Anyátok. FQ meg egy állat. De aranyosan aludt az egyik asztalon, le akartam fényképeztni, csaklemerültem, sajnos.

Hazafelé meg kínosan hideg volt. Ezt már az ORTT is büntethetné. Hideg, metsző szél, eső, és szél megint. Nem jó, nagyon nem, főleg a hídon várva az átkozott villamosra. Vasárnap meg kómásan felkelek, játszom kicsit, megpróbálok túllenni a tegnapon, de nem megy. Nem is ittam. Morózus vénemberré változtam, kicsit a DBZ segített ugyan. Hangom? Az nem volt sok. Hogy fogok így ma dolgozni? Sebaj. Blintékhez el, és ökörködünk egy sort. Így is lett. Ma meg kora reggel, hááát. Tudtam volna még aludni, ennél SOKKAL többet is. Valamint legalább olyan csúnyán köhögök, mint betegségem idején, de nem lázasodtam be. Franc sem akar most beteg lenni. Franc se akar mondjuk most dolgozni menni, vagy akárhová.

1 Comments:

Blogger gothposeur said...

nem rontottad el nagyon a táncot. többet kéne gyakorolnod és tök jól menne...
nem rontottad el jobban, mint én az éneklést ;)

9:13 AM  

Post a Comment

<< Home