Friday, May 18, 2007

Csirkepaprikás egy TV showban

Valaki kávét iszik (én tejet szoktam, höhh, kemény vagyok!). Ma bekapcsoltam ébresztő gyanánt a híradót, és a műsor végén elkezdtem kattintgatni mindhárom csatornámon. Egy reggeli "show"-ban ismerős arc bukkant fel. "A Zoli külföldön sztárnak számít, és egy punk-rock banda énekese"..Jajj. Téglási Zoli, az Ignite frontembere, alapítója a TV-ben! Ahh, ez csakis egy jó nap lehet. Roppant fontos bejelntést tett, miszerint az életéből már csak két dolog hiányzik: egy szerető asszony és egy jó csirkepaprikás! Huhh..Gréta, még meggondolhatod!
Másrészről egy pici aktualitása is van a riportnak, ugyanis kiderült, hogy Veresegyházon is van háza a srácnak..Azta. Már értem ezt a káinita aktivitást arrafelé.VETERAAAAAN!

Hú, a blogger automatikusan menti a postokat, mittomén mennyi ideig. Így nem lesz több elveszett post? Jíháá! Na, megyek vissza szeletelni a vámpíroat, jó is ám ez a játék! Mondjuk tegnap este megint írtottuk a gonosz Tommykat, és most azon a pályán, ahol előzőleg kikaptunk. Most nem..nagyon nem..Bár egy ideig nem tudtam, hogy mit csináljak, míg fel nem húztuk a páncéloskészítő műhelyt, és onnantól szabad volt az út. Ismét elmentettem a replayt, megfigyelni, a töbiek mit csinálnak.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home