Saturday, April 28, 2007

Wheeping song

Nick Cave videoklippeket nézek. Nem maiakat (igen, olyan is van), hanem régebbieket, pl.: Henry Lee PJ Harveyval. Fergetesges. Ma miért nem készül hasonló. Egy zöld háttér előtt egy P.J. Harves és Nick Cave ül, és egymás arcában..Gyönyörű, ügyesek. Eh, kell nekem most romantikus klippeket néznem, szerda óta nem láttam az nőm. Jah, és allergén időszakom is kezdődik. Ilyenkor kerülnöm kell a vidéket, ott több a fű. És hova is megyek az ünnepek alatt? Naná, hoyg vidékre. Nazgúl éppen boltban, várunk rá, utána megyünk Blintékhez geekülni. Jó lesz, dlágaszág? Ott majd találkozom Gillzzel is, és jó sok időnk lesz, és megint unni fogom magam, jajjdejó. Kitörő optimizmust ne várj tőlem.
Anyámmal eltöltöttem öt percet, és ismét irányított kioktatásban volt részem. Hm, máshogy fogjuk fel a dolgokat, de oda se neki! Mp3 lejátszó muzsikál, frankó kis kütyü, de nem nézem ki belőle, hogy évekig bírná.
Tegnap Rhilenel játszottunk 1et, és Harderban. Hááát. Elsőre a Chaos/SM benyelte a gépet, lezavartuk a Necron/Vhaos kombót. Utána 1v1-ben kikaptam, mondjuk nem csoda, a grey knightokat káosz ellen találták ki, pedig..No, sebaj. Utána villámgyorsan kikaptunk, és egy epikus csatában ismét. A tau kifejlődött és ledarálta az egyesített sereginket.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home