Saturday, May 19, 2007

valami

Recseg. Szerintem az én fejem, mintha statikus zörej lenne. Ropog, búg. A tegnapom is egy hiábavaló, semmilyen nap volt. Nem volt értelme. Kiesett. Sokat játszottam..nem..csak játszottam. De azért voltak hasznos dolgok is, például kb. 10 hónap után sikerült port törölnöm. Na, meg ágyat húztam, de azt szoktam hetente, kéthetente. De elmenni anyámhoz, vagy adóbevallást feladni, na azt nem.. Lassan ideje volna. Míg tépem magam, elmúlik az életem. Talán ebből is fog állni az egész, örökös öntépésből. Ma bezzeg ezernyi dolgom van, de remélem minden bele fog férni az időmbe. Zombilánnyal is kéne találkozni, de fogalmam sincs, hogy mikor és hol. Rossz kedve volt tegnap, én meg sosem voltam valami jó táv-lélekgyógyász (nem mintha élőben az lennék).
Rosszat..nem..inkább furcsát álmodtam.

Egy ismerős, idősebb párt kalauzoltam végig egy modern, nemrég felújított szóakoztatócentrumon. Az alagsorban medencék, a legújabb fajtából, és irodák, és szaunák (iroda hogyan lehet szórakoztató, mármint alapesetben?). Nem mertem bevallani nekik, hogy ez mind az apámé, de összefutottunk először Kármennal, majd Fatimével, akitől megtudtam, hogy apámmal szakítottak. Átölelt, és sírt, én meg vígasztaltam.
Álom no.2.: Egy lakóhajón voltunk, mely vihar előtt állt. A távolban lehetett látni a hatamas felhőket. A tesómmal, apámmal, Kármennel voltunk ott. Gyerekként viselkedtem, és tetszett egy lány. Zavart, hogy míg én játszom az akciófiguráimmal, ő napozik. Különben is, mit fog szólni ehhez..A szobánk nagy volt, tv-vel és egy csomó videokazettával. De ezek is csupa fox kidses, meg marveles filmmel. Kármen átjött válogatni, én úgy döntöttem, hogy lefekszek aludni, de még csak délután volt. Takaróval kiballagtam az erkélyre, és láttam, ahogyan a felhő forgószél-tölcsérré nyúlik, és belecsap a sima víztükörbe. Majd az egész felhőzet eloszlik, ragyogó narancsszín eget hagyva maga után.
Még álmodtam valamit, hogy villamoson utazom, de ez nagyon ködös, káosz volt. A villamosból busz lett, hiányzott aa bérletem, és megint elfelejtettem valamit, és..Nagyon rosszul éreztem magam. Tulajdonképpen már tegnap este is elkezdtem rosszkedvű lenni, és minden bizonnyal ez az álomban tetőződött.

Szegény Fatime. Csak állt ott, sírt, én meg majdnem vele sírtam. Jó kis álom. Köszönöm, többet nem kérek belőlük!

Ma különben s, ezer dolgom van: hajmosás, borotválkozás, kétszer kell menni anyámékhoz. 120 perc lejátszása Bitefighton (a portyák, ugye).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home