Wednesday, June 27, 2007

on da múv

Blogoljak. Aszonta, blogoljak. Igaziból kilenc óra múlt, s az iroda mögötti utcában kukásautó dolgozik. Kiksoromban mindig meg kellett nézni a kukásautót, számomra maga volt a gyönyörűség. Képzeljétek, az emberek nem a vezető mellett utaznak, hanem a végén kapaszkodnak! Maga a csoda. És az a bizgentyű felemeli a kukát, és beborírtja, magától! Kár, hogy már nem csodálkozom el rajta. De azért még megbambulok ezt-azt, amit normális ember nem. Pl.: ma egy autónak AKKORA kerekei és felnije volt, hogy csak na! Mondjuk az is jelenthet valamit, hogy a kocsi tele volt ragasztva szponzormatricákkal, és ki volt írva rá, hogy "A 2008-as Olimpiára készülök!". Készülj. A kerekeddel már megvagy.
Jah, és taláéltam magamnak új fát. A Kálvin téri már a múltté, régen nem találkoztunk. Ellenben van egy másik.:Amely legalább három emelet magas, terebélyes, hatalmas! És a szomszédságomban! Emberek százai suhan el alatta minden nap, talán. Tetszik, bizony.
Tegnap teáztunk, sokáig tartott, míg magához tért a teázótárs. Aztán kiderült, hogy minek, és inkább átugrott hozzám. És én fáradtam le a végére, de azért még kikísértem a buszhoz.
Hm-hm, Kapolcs érdekes lesz. Végre Gillz is eljutott oda, hogy ne nekem kelljen fizetnem, ha szívességet teszek. Fellépek. Mittomén. Lehet, hogy be fog sokallni? Mittomén. Kapolcs..érdekes lesz, napjában kétszer fogok pózerkedni öt percre, mondjuk büdösen meg izzadtan, de halleluja vadkemping. Kíváncsi lennék egyszer egy tolkienita költségvetésre, egy évre leszűkítve. Mi mennyibe került és mi mennyi bevételt hozott. De ez valószínűleg sosem fog megvalósulni, nem is nagy baj. Nem is leszek tag. Pártoló lehet, h. leszek, de ez még a jövő zenéje. Je. Zene. Egyre ritkábban hallgatok olyat. Vajon miért..Már egyre ritkábban olvasok. Is. Ez sem jó. A Chicagot mindjárt kivégzem. Talán ma. Postára kell menni, utalni Zsoltnak,de ezt asszem pénteken teszem, akkor lesz időm, mert munkaidő után be szoktak zárni a bankok. Namajd.
A$ nincs bent, eddig nem is keresett senki. Tegnap zűrös napom volt, azaz legalább négy órát dolgoztam a nyolcból. Mik vannak..Remélem, pénzt is kapok majd.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

egy családi anekdota szerint mi azt kiabáltuk az ablakban állva, hogy "jöjjön vissza a kukásautó!" :D

egyébként jelen esetben nem tehetnek róla, hogy kötelező a völgybelépő (vagy vmi ilyesmi)...
ha az mond valamit, hogy szinte sosincs annyi pénz a számlánkon amennyit szeretnénk/kéne (kivéve pl. a táborpénz ami rögtön ki is megy), akkor azt elmondhatom :P
ha pártoló tag leszel láthatsz olyat. de asszem tán akkor is, ha eljössz KGYre, mert elvileg nyilvános...

(off: elég eufemizmus itt alább a "szóellenőrzés" kifejezés :P szónak nem nevezném eme betűsort)

2:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sokkal viccesebb a mire akarjukkölteni azt a pénzt ami meg sincsen:DD

Rabyn

Egyébként én a völgybelépő miatt sem tudok menni kapolcsra.

12:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Elvileg nem KELL a völgybelépő, csak ha a többi programot akarod meglátogatni...
Mert ha csak szervezőzöl, de nem akarsz mást, akkor miért kéne???
Annak semmi értelme nem lenne. De én emlékszem is, hogy megbeszélésen kiderült, asszem Ancy is elismerte, hogy nem kötelező.
És még kapunk ingyen is párat, ha jól tudom.

10:59 AM  

Post a Comment

<< Home