Thursday, February 28, 2008

somfordálunk

Mindenki mindenhol. Most én itthon - köhögőset és torokfájósat játszom, tél végére, mint mindig (de legalábbis tavaly óta). Van időm pihenni (vééégre), olvasok sokat és persze, itt kukucskálok a monitor előtt. Kicsit sokat, így megpróbálok minél többet olvasni is. Sajnos ez annyira nem megy, két szupertitkos project között ez kicsit nehézkés. Oda se neki!

Somfordál Drizzt is, akire végre lehet szavunk -emo. Pszichopata emo. Szociopata emo. Aki folyton kesereg, utána szétkap a hülye kardjaival. Hát nem tudja ez a szerencsétlen, hogy BGII-ben ÉN kaptam szét őt? Nade, sebaj.

Egészen megtetszettek az IG-k DC-ben. Talán róluk is írok egy-két szösszenetet. Micsoda hangulat! Az IG (kb. reguláris ember hadsereg) egységek morálja aleggynegébb. Naná, melyik katona ne szaladna el egy hatalmas, lángszórós elda lépegető elől? De a komiszár aki ott áll a háttérben elkiáltja magát, hoyg aki el mer futni, azt agyonlövi! Majd TÉNYLEG agyonlövi az egyiket, és a morál visszaugrik maxra..Muhaha! Ez egy vicces játék!

Amúgy volt itt Ákos, kapott DVD-t és az első nWOD löketet. Tetszeni fog neki. Tényleg. Ha lesz ideje elolvasni őket.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Egészen megtetszettek az IG-k DC-ben."

férfiak, és az ő titokzatos nyelveik :)

1:47 PM  

Post a Comment

<< Home