Thursday, July 21, 2005

állaccságok

Közérdekű bejelentés:
Ács Zsombor, a Jövő Sc. 12 éves úszója korosztályos bajnok 400 vegyesen!!! Hipp-hipp hurráá! 200 vegyesen kizárták szabálytalan forduló miatt, 800 gyorson ezüstérem, és még pár bronz, ezüst (ennyire emléxem). Ja, a kisrác az unokatestvérem, Pepinó kisfia, ki pedig anyám öccse. Házunkban van boltja( mármint Péternek), és még dogoztam is neki, még régen. Tök jó. Zsombi azt mondta, hogy Pekingben még nem, de Londonban már úszni fog. Olimpiai bajnok lesz az unokatesóm, biza!

Egyébként meg minden oké. Korinék már hetek óta rágják a fülemet rituálékért..De a fenének van hozzá kedve/ideje ritukat bújni. Inkább blogolok, és elmesélem, hgy Zsombi korosztályos , országos bajnok. Nem jobb ez? Dehogynem! Nahátakkor.
Meg az is jó, hogy nem ismerem az Ars Magicát. Illetve, ismerkedem vele. Nem tudom, hogy mennyire lesz fantasy-s, mennyire lesz dark, vagy mi. Azért játszunk majd. Az előtörténetemet a Kedves pillanatok alatt szétcincálta, de így jobb lett. Mondom, nem ismerem, nemenemnem. Majd csak. Ha már játszottam. Mint a requiem, ami jobb, mint a Masqurade. Ja, meg ez is.
Lövök infókat a levlistre, a nyári játékokról, és semmi reply. Ennyire hálátlan bagázst..Jól ki is fogom nyírni őket, hehh! De mikor és kiknek fogom levezényelni a zseniális masqurade sztorim? Majd csak összejön valami. Vagy nem. De akkor is le fogom mesélni, ha belepusztulok is! Csak az nem világos még, hogy a PC-k szabbattal, vagy kamarillával lesznek-e. Vagy mindkettővel?:D Ehee..
Kéne már jó videó. Már be se kapcsol. Pedig egy csomó mindent felvettem volna, pl.: Elveszett gyermekek városa. Zseniális film. És nekem nincs meg. De megvan az Event Horizon, de még mindig nem láttam. Ejnye.
Ld50-en kezdek garázdálkodni. Pl. Megnézem, hogy eddig kik nézték meg a profilom. Sok perverz ember van errefelé, alig regisztráltam két (egy?) hónapja, máris 50 embert vonzok.. Mik vannak? Meg jelölgetnek is ám! Eddig minden max. Már csak meg kéne kérnem egy-kétt rosszakarót, hogy ugyan barmoljanak már szét, mert ez már nem járja..:) Hmm, mit fogok adni a 100.-ik profillátogatónak? Mondjuk nemtől teszem függővé. És életkortól, mert mondjuk egy 28 évesnek egészen másfajta jutalmat tudnék elképzelni, mint egy 14 éves "hűdedark" lánykának...
Bár Csabi meséje után..
Történt, hogy ifjú (12 éves) karakteremet anyja (apja leprás, eltűnt) eladta rabszolgának, egy szuke úrnak. Ő egy kéjház ura volt, akinek gyengéi a zsenge kisgyermekek. Be is tört hamar, amibe majd belehaltam. Majd jött a bosszúm...a "kaland" ott kezdődött, hogy eladtak rabszolgának, és ott végződött, hogy 23 évesen, tanult varázslóként megoldottam életem első ügyét. Ja, a mesterem egy hét lelket fogva tartó boszorkány volt, akinek egyik lelke, "személyisége" varázsló volt. Huhhh..Éljen Erion! Éljen a mókus..
De már játszanék mágia művészetét..Most.
(Mire ezt leírom, már 53 ember látogatott..).
Jajj, már csak hat percem maradt, hülye net café, hülye pénz..
Mielőtt befejezem. Éljen Zsombi! Hajrá!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hörrrmorrrrnyáffff! Azért azt se feledd el, amíg nincs meg, hogy neked mi van, nem tudjuk megcsinálni a nagy körforgást, ki kinek mit tanít. És így akadályozod a többiek tanulását. Jó lenne, ha Szegeden ihletet kapnál. Pussz: S

7:25 PM  

Post a Comment

<< Home