Wednesday, March 08, 2006

"Lássátok feleim, mik vagyunk" ..
Elhunyt Heinrich Aufschniter..megint. Ezúttal véglegesen. Utolért engem is az inaktív játékosok sorsa, azaz a távollétükben hunyt el kedvenc karakterük. Mennyi példát sorolhatnék erre! Katona hat évnyi aktív játék után döglött meg, Giotto négy év, és most Heinrich, szintén hat év. Mindegy, ebben az esetben nem a mesélő nyírt ki, sőt, ő védeni próbált, hanem más játékosok. Gratula! Nagy bátorság kell egy inaktív játékos karakterét legyalulni. Kicsinyes. De őszíntén? Nem érdekel!. Meglátjuk, mi lesz még itt, de Jihad, lesz, az már biztos. Legalábbis kártyában biztos, hiszen siekrült végre-valahára egy csapatot összeverbuválni. Habár sajnos valószínűleg kedves nélkül. Huhúú, ha már Kedves!
Elképzeltem, milyen lenne, ha szakítanánk. Hm, nem jó, se nem kellemes, az már biztos. Reméljük, hogy erre majd csak olyan negyven év múlva kerül sor. Tiamata, salalal, Good Lord Jesus Christ went home..De rohadt régen hallgattam ezt is! És mennyire hiányzott. Töménytelen mennyiségben Tiamatot legutóbb egy buszon, illetve nem, SOK buszon hallgattam. Fehérvár avagy Pöst felé, kinek mi tetszik. Jéé, megint gondolat-blogolok, és nem közlendőt. Csak úgy jönnek, hömpölyögnek a kisz szavackák, úgy ám dlágaszág!
Akarok még lájvozni? Azt hiszem, igen. Meg is van, hogy mit. Anarch kívánok lenni, nem más. Amolyan Los Angeles féle anarch. Hogy milyen, azt még nem tudom. nem is érdekel, különösképpen. Csak az a gáz, hogy itten kamarillás herceg van, mégpedig eléggé erőske. Sebaj, majd csak lesz valahogy. Mondjuk erősebb pártfogó kell, ami megvédhet a hőbörgőktől. "So much of suicide, lots of talk, but you never try. Láláláláláááá. Komoly, ez is benne van ám! De mi legyen a klán? Hmm, nem is tudom, nem is tudom. Brujah? Gangrel? Legyen gangrel, akkor meg tudom magam védeni. Az biztos. Hehehe.Meglátjuk, hogy mi és milyen klánból van hiánycikk. Szóval Gangrel, noszi, malkáv az. Heheihi..Akkor jó lesz, ugye. Mindjár meg is nézem a szabályrendszert. Hű, a gangrel tápos. Akkor legyen az. Nem nagyon érdkeel, hogy minden jöttment majd jól ledominatel, valami kis hátrányom legyen má´. Hehi, jó lesz így? No, sebaj. Meglátjuk, mi lesz itten.Its about time, we all get out and vote for láááv! A Salalal gót feltalálója, köszönjük szépen.
Igen, jó lesz ez itt, bizony. Jah, és még mindig meg tudom állni, hogy szmájlit hazsnáljak blogban. Igenigenigen. Midnenki képzelje csak ide az őrült vigyort. És a hahotázást.

1 Comments:

Blogger gothposeur said...

mikről gondolkodsz te o.O
azt meg nemtom, h bírom ki irigység nélkül ha te gangival nyomulsz anarchosan, míg én Sophieval... nyüüüfff. már küldtem a szervezőmélre, hogy jáccani akarok, meg kérdeztem, meg minden. így meg már nehéz lenne karaktert váltani...

10:40 AM  

Post a Comment

<< Home