Thursday, September 14, 2006

no one really cares

Hehe. A cím egy szám refrénje. Hogy is mondta Galla Miki? A refrénekkel hülyére veszik az embereket. Oké, utána már azt latolgatta, hogy az ő CD-je sokkal jobb, heheh.
Mi a fenéről írjak? Talán arról, hogy hatkor felkeltem. merthogy gyorsan túl akartam esni a fehérvári trippen, és nyolc órakor láttam egy buszt, ami gyorsan oda megy. Hát..

20 percet késett. Utána elindult Érdre, és minden pöcsöm faluba betért. Odaértem fél kilenc helyett fél 11-re. EGY órá késett a cucc, halleluja! Ráadásul utitársaim átlagéletkora 50 év volt ( azért nem hetven, mert rajtam kívül volt egy negyvenes úr és egy harmincas hölgy is. Mindenki más hetvenen felül, és tömve volt a járat). Ilyenkor mindig a Grincs szavai jutnak az eszembe:

- Ti még éééltek?

Maga a beiratkozás nem tartott tovább 10 percnél. A rutin, ugye. Előtte még felvettem egy tárgyat. talán menni fog, habár a mumusom. De ha a Pszicho ment, akkor ez miért ne? Csak olvasni kell..

Holnap takarítok. Most lusta vagyok. Legalább kínait vettem. Az finom. Mára, holnapra is. Novellát is kéne írnom. Ha már. De most inkább lefekszem aludni. Vagy ócska, internet-szexet nézek. Magányosan az is valami ( mondjuk: szánalmas. De miért ne? Ez egy szánalmas hét, leszámítva az első két napját. A többi..mélypont)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home