Friday, October 20, 2006

Huszadik század?

Van valami, amit ne lehetne e-mailben megbeszélni? Lehet..De az én problémázásom 80%-át meg tudtuk beszélni. Már előre félek a maradék 20%-on. Minden tárgyalás során van 20%, ami irreális dolog, a tárgyaló alap. Amiről le lehet mondani, de ha bejön, az nagyon jó. Na, ez maradt ki a mai e-mail váltásokból. Hű, nem is tudom, mikor írtam neki enynit..És mikor válaszolt rá ennyit. Most viszonyt unatkozom. Nincs itt, de majd csak lesz. kerek négy napja nem láttam.
Négy nap..

Éhes vagyok, eléggé. Azt hiszem, csinálok majd szendvicset, de nem tudom, mikor. Megvárjam, ne várjam, hümm: Egy almát már benyomtam. Talán kihúzom addig, míg ideér. Persze, az is lehet, hogy elfárad, és inkább nem megy haza. Smemi gond, maradjon csak. De akkor rám ezen a hétvégén ne számítson, hehe ( bosszú).

Mindegy, ez csak rosszmájúság és pesszimizmus. remélem, smemi iylesmi nem lesz. Tulajdonképpen rettenetesen unatkozom, várakozok. És nyűgös kezdek lenni. Boldog? Most nem, most csak nyűgős, dolgokra vágyom, amik általában az ajtón túl vannak. van.

Vettem mp3 lejátszót, olcsón. Tök jó lenne, ha működne. Sejtem, hogy agéppel lehet baj, és a rohadt usb plugokkal. Ne már ezért füstölt el pár cucc a környezetemben.. És ne már legyen hibás a MÁSODIK mp3 lejátszóm. Mert akkor visítok, de nagyon. MOst emiatt vagyok ideges, és lehangolt. mIért nem tud működni valami, kivételesen, baszsus. egészen egyszerűen, áh. Felesleges. Nincs komment, nincs semmi. Csak hosszú, üres sorok. nem vásároltam, de gáz. nincs csoki, nincs őő..snack. Mindegy, amúgy is hájas vagyok. Nincs senki.

Unatkozom. Fifa egy szar. Akkor lézerkardozom, az biztosan jót tesz?..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home