Friday, October 13, 2006

paraj

Vagy nem. Nincs kedvem elmés címeken 5ölni. Mondjuk, talán így reggel nem feltűnő, ha csapkodom a billentyűzetet. Vagy igen? Mondjuk nem nagyon érdekel. Ma kivételesen rossz kedvem van, így kora reggel, és erről Anneke tehet. Meg arról, hogy olyan hangja van, és a zenekarnak olyan számaik vannak, amilyenek. Pfuj, tessék hallgatni! Így a reggeli hajmosás Anneke áldozatává vált. Ami nem jó, lassan egyben le tudom venni a fejemről a hajam. Legyek raszta? De úgy természetesen. Hm, inkább nem, mert biztos nagyon viszketne, és különben sem tetszik a Raszta séró.

Tegnap beszélgettem Miriellel. Habár felszedni nem sikerült (szerencsére), jól éreztem magam. Rég nem tudtam senkivel sem. Tulajdonképpen ezek a beszélgetések hiányoznak Gillzzel. Talán azért, mert már ezt mind megejtettük. Csupa aktualitás, semmi régi múltú emlékek. Mirielről megtudtam, hogy részeges disznó, hamvába holt grafikus tehetség, és ideális családi körülmények között nevelkedett. Cinizmus rulz. De azért megnyugtat a tudat, hogy tudok még kötetlenül és felszabadultan társalogni valakivel. Akkor akár még interjúkat is tudok készíteni az emberekkel. Vagy nem. De ez hogy jön most ide? Megint korán aludtam el, és későn ébredtem. Jön a tél, az alvási ciklusom kitolódott.

Nem baj, nem baj. Nananaaaa. Ma beszédtechnikából Látogatunk. Ha lesz rá energiám. Őszintén szólva most semmi kedvem a szokásos tolkieni pöcsszopáshoz. Színitoszhoz, beszédtechnikához, Annatar blogja alaposan lelombozot. És mondjon bárki bármit, a Shynitosz még mindig mtt-s cucc és soha nem lesz tőle független, akarjon akármit Cue. Ez nem zavarna, csak akkor ne mondják ezt. Mertt ha előadunk valamit, akkor azt kik nézik? Mtt-sek és hozzátartozók. Jajj, elég. Ebből az alvajáró szervezetből is. Addig csinálom, amíg kedvem van hozzá. Majd délutánra talán megjön egy csipetnyi motivációm a dologhoz.

Ja, Hildebrand Krisztián meg bekaphatja. Vegyen már fel pár embert! Így nem lehet dolgozni. Lefogadom, hogy a kintlevőségeik háromnegyede azért keletkezik, mert egyedül ő kevés.

Aludni akarok, és a Kedvesem átölelni. Anneke azt mondta, hogy most ne úgy szeressek ( mert ált. úgy szoktam, peeersze), hogy "Bejön-leteperem", hanem hozzábújósan, kandallót nézősen. Hát, nesze. Szutyok idő van. vagy essen az eső, vagy ne. A nap ne süssön. Legalább a hőmérséklet megfelelő.
Utálok most. Szeretek utálni.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home