Wednesday, October 11, 2006

gimme more!

Arra gondoltam, hogy akár írhatnók angolul is. De úgy meg minek, hová lenne akkor a líraiságom? Már nem mintha létezne hasonló, de azért mégis. Tényleg, régen írtam lírai blogpostot. Mondjuk munkahelyről nem fogok, stikában, s talán az angol is megeröltető lenne, hehh.
Mostanában szentimentalizmuskodom, meg merengek sokat. Az jó, főleg, ha van egy kis üresjáratom. Akkor végképp. Ilyeneket csinálok, hogy átnézem a régi leveleimet, olvasgatok beléjük (jééé, ezt én írtam?), meg régi blogokat olvasgatok. Néha.
Huhh, most jött a főnököm, sikerült idejében eltüntetni az illegális blogolás nyomait. Meddig húzom it? Az elmúlt hét munkában jó volt, eltelt, volt melóm is rendesen. És az ASA-ból keveset kaptam, szerencsére. De gyülekeznek a felhők. Remélem jobb lesz, mindig remélem, hogy jobb lesz, mint az előző elszámolás. Most kaptam sok új ügyet. 100 Credigen, fogok kapni 50 ASA (de céges, szerencsére), és 50 Eurowebes ügyet is. A Petrával is egyeztettem, igaz, nem az én ügyeimben. Sebaj.
Tényleg csinálnám ezt, akár ennél a cégnél is, ha nem vennének palira, és nem ennyi lenne a fizetés. Tényleg. És jobb ügycsomaggal, mert ez..Mindegy, ezen sírtam már pár sort.
Letöltöttem a Stand Alone Complexet (mindkettőt), de rar-ban, és egy kicsit necces kicsomagolni. Na meg a minősége sem a legjobb, elvileg. Sebaj. Kéne már sokmindent csinálni, de úgy tűnik, a mai napom szabad lesz. Szeretnék olavsni. Ars Magicát áttúrni. Írni Istvánnak jelentést, írni ömlengős blogbejegyzést. Olyan "Elmúlt két év.." szerűséget. Írni novellát, olvasni novellát, mondjuk. Ágié nagyon jó lett, de nem mélyedtem jobban bele. Teljes, és nagyon kitöltött életet élek. Nincs üresjárat. Ez jó is így, de..de jó néha magamnak lenni. Ma szerintem ez lesz. Annak ellenére, hogy megőrülök a Kedvesem nélkül. És minden bizonnyal legközelebb pénteken látom majd. Utána szombaton, jön egy live, amit nagyon várok már.
Kotéria. Jó lesz, nagyon. annak kell lennie, végre ismét érdeklődöm a játék iránt. A tremere klán iránt is. Voltak átverések,hisztik, sértődések, de most minden oké, legalábbis annak tűnik: Az életemet most, mármint saját magamon kívül, a bürokrácia mételyezi. Az iskola már nem, már kevés hozzá. A család meg..hááát, részint hátráltató, részint segítő erő. Anyám a segítő, Szabolcs a stagnáló, mindenki más a hátráltató erő. Már akikkel gyakoribb kapcsolatban vagyok. Apámnak új barátnéja van. Egy kétgyermekes anya. Remélem, csupán önző érdekből, hogy nem házasodnak össze. Remélem, apám érdekéből, hogy boldogok lesznek, akár házasság útján, akár nem, mindegy. Kettősség itt is. Csak mi veszítünk. Mindegy, még itt nem tartunk, Fatime jó arcnak tűnik, csak még egyszer sem tudtam neki privit írni. Majd csak.
Gillznek meg ápolják a fogát. Nekem is kéne. De mikor? Azt mondta, nem volt nagy szám, csak kellemetlen. Hát ja. csak az átkozott kommentek ne lennének az orvostól. Elcseszett ígéretek, na.
Hümm..Október van, hamarosan november, majd december. Mindjárt vége az évnek. Igen, mindjárt. Az az igazság, hogy az életem felgyorsult, de nagyon. Nem baj. Mert akkor azt jelenti, hogy jó. Igen, vannak problémáim, elmaradásaim, stiklieim, szinte mindenki felé. Ezekkel kell megbírkózni. És igen, nagyon hangulatváltozó vagyok, hirtelen tudok letargiába esni, és onnan kiugrani. Persze, a komolyabbak egy hétig is megmaradnak. Miért ne? Valami csak kell.
Jah, Boszilánynak nem vagyok hajlandó írni. Már nem tudom, mióta ígérget és ámít. Ő tudja. Ő akart beszélni velem. A lelkek ápolásának halmazából kikerült, maradt a barátok halmaza. Nem baj, van még kit ápolni. Mondjuk, remélem én is benne vagyok valakinek a halmazában, mert ez így nem módi, hehe.
Jajj, majd´elfelejtettem. Péntekre kell készülni, megint. És felvételizni is. Sok az info, és én ezt nem tudom így fejben tartani. Másban vagyok jó. Kéne verset tanulni, ha már..valami példát mutatni. Jah, és sikerült az is, amit már régen szerettem volna, de persze soha nem jött össze. Gillzt reggelivel, rózsával ébreszteni. Nem mintha hatással lett volna rá, de ez is megvan ( kihúzza a listából). Az esztétikumra is ügyeltem ám, szerintem nagyon jó lett. Alma, süti, yoghurt, evőeszközök ízlésesen, fehér terítő (oké, ez van fenn három hónapja..). Szép volt, na, meg vagyok elégedve. Le keleltt volna fotózni. Mondjuk Gillz volt olyan zombi, és az agya máson zakatolt, semmint ilyesmire lett volna fogékony.
Akkor most mi is jön? Hümm a romantikus lelkem mit is akarhat..őő..virágot még nem küldtem. De festettem modelt, írtam leveleket (nem válaszotl rájuk, csak az elején), novellát írtam nekii, keltettem reggelivel+rózsával. Majd még agyalok rajta.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

a növerem remenytelen,,,ne is probalkozz szerintem többet, max egy tabla csoki segithet esetleg...:)

3:41 PM  

Post a Comment

<< Home