Monday, September 25, 2006

Dzsó megint

De csak azért, mert reggel pánikolva kerestem az UPC csekkét, emrt leraktam valahova, és nem találtam meg, és közben Barlang Miki száma beragadt. Gondoltam, fogmosás közben meghallgatom, és utána startolok a CC-be. De beugrott, hogy az internetért ma kéne tejelnem. Hmm. Akkor hol is a csekk? Közben négyszer lement a szám. Így nem csoda, ha a tegnaphoz képest, ma is ez megy a fejemben. Mondjuk, nem nagy baj. Majd váltok a belső rádiómon. Lehet, hogy technokrata-mágus volnék, akinek a fejében lévő rádió-avatár játsza a világ számait, és úgy befolyásolom az embereket a környezetemben, amilyen szám éppen megy? Ha az "I had a Dream, JOe", akkor álmukben ki kéne nyírniuk a mellettük alvót, vagy a haverjaikat..hehe..hehe..he. Álmomban egyébként garou, vagy valami hasonló szörny voltam. Egy koleszben megvertek, ami kolesz kísértetiesen hasonlított a régi címünkre, és vérfarkasként visszamentem mészárolni. Közben láthatatlanná is tudtam válni, és hiába keresett Gillz, Ratzhka, meg még pár mtt-s. Jah, és egy suliban is voltunk, ahol zenéltünk, de mikor kimentünk a teremből, jöttünk rá, hogy az egész iskolai rádiórendszerben a mi számaink és ökörködésünk megy..Ciki. Na, oda se engednek többé - gondoltuk.
Tegnap nagyon kellemetlen volt. Hazafelé ejthettünk volna egy romantikus sétát a feneketlen tó mellett. Szép idő volt, világos éjszaka, és rezzentelen tótükör. De nagyon fájt a hasam, sé enm volt mit tenni. Fáááájt. Reggel még egy kis nyilalást éreztem, de mostanra elmúlt. Nagyon rossz volt. Márpedig úgy tűnik, hogy ha az egyetem nevű játékot be akarjuk fejezni, akkor mostanában eléggé megcsappan az órák száma, amit Vele tölthetek.
Jah, a mazochizmusnak is van egy ága: amikor látom, hogy 108 telefonhívást kéne megejtenem MA, és közben blogolok. Az igazság az, hogy semmi kedvem nincs ezt most csinálni. Hármat már telefonáltam, tök jó. Már csak 105..hehehe.
És nyer az Arsena is. Gallas bemutatkozott, köszöni szépen, ő jól van, és gólt is lőtt. Hátvéd, persze. Régen..Ha belegondolok, akkor utolsó buszokkal mentem haza, teáztunk sokat, és forró csokiztunk. Lehet, hogy megint így lesz, amit nem nagyon bánok. Hmmm..Az is lehet, hogy fel kéne hívnom az angol tanszéket, és Weirtheimert is már..Csütörtök? Jajj, akkor van Finc bankettje. Fene. Akkor szerda..Nem..akkor kell lakógyűlni. Addigra jó lenne befizetni legalább ötven rugót. El fogok szegényedni. Ha belegondolok, hogy év elején még milliomos voltam! Hát ilyen az élet rendje. Ahogy nézem, a kajálási szokásaim sem tarthatóak, visszatérünk a szendvicsezéshez. A Tolkien vallástopichoz meg nem fogok hozzászólni többet. Hiába emelem a hangom az elfogult és vak bejegyzések ellen, utána kapom az oktatást ( amit ÉN szoktam, hehehe). Nem lehet fejjel a falnak menni. Így főleg. Mindegy, azért jól esett, megmozgattam a megmagyarázommagammost izomkat a fórumok terén.
Gréta meséje egyre jobb..Már diszciplínákat is használtam, kétszer, hahh! És egyszer sem volt túl indokolt. Ha már Lasombra vagyok, akkor legalább egyszer idézzek árnyékcsápokat ( dobtam hét kockával..két siker..gyengülök). Jah, a fene. Elfelejtettem. Pedig ma el akartam kezdeni azt a fajta önsanyargatást, amit egy időben rendszeresen végeztem, és eredménye is volt. Holnap? Vagy ma este? elvileg semmi dolgom nincs, a UPC-s befizetésen túl.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home