Sunday, March 02, 2008

Souvenir

Hiszen az. Ráadásul ez szól a hangfakból is, ami egy részről jó - Anneke hihetetlen szuggeszív hangja rezgi be a dobhártyám - simogatja és karmolja egyben. Aki még nem hallotta, az nem tudja, miről beszélek. Anneke rendkívül képzett, gyönyörű hangú énekesnő, a Gathering pedig az egyik legszomorúbb zenét játssza a világon.

Ja, erről már sokat írtam. Na és? Magamnak írok. Még mindig. Kicsit gillznek is.

Le kéne rámolnom a fregolit és kiporszívózni. Ezek olyan dolgok, amiket lehorgasztott fejjel, beletörődve fogadok, dolgok, amiknek nem szabadna létezniük (Metallicaaa - The Thing that should not be), mégis vannak, és az ember a Paradicsomból való kiűzetése után el kell, hogy végezze (vagy végeztesse..Nem akar valaki teregetni nálam?).

Mindeközben Travianon a harmadik falvam megalapításán ügyködöm. Érdekes élmény lesz, a főfalum lesz a support unit, a második a búzahányó, a harmadik szintén support. És a középsőben lesz a sereg, természetesen. Ahol sok a búza. Vagy sok LESZ a búza. Utána meg majd meglátjuk. Jah, és nem, még mindig nem vagyok hajlandó pénzt beleölni a játéba, még akkor sem, ha nem kerül sokba. Akkor már inkább poker lenne, de még abba sem. Egyenlőre a közös költségbe+tandíjba ölök pínzt. Kíváncsian várom, mit hoz a jövő. Gillz tegnap beállított egy olyan ruhába, ami láttán majd kiesett a szemem a helyéről. Hogy is mondta egy ismerősöm? "Ez egy olyan ruha, amit ha hordasz, nehezen lehet a szemedre koncentrálni" vagy valami ilyesmi. Hát..ja.

Jövő hét húzós lesz: Egyrészt munka mellett kell meggyógyulnom, másrészt pedig meg kéne csinálni a Requiemet is. Hamár.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hehehe

verlepke

2:41 PM  
Blogger Patiszon said...

Én szívesen vállalok bérteregetést :D Bérezés megegyezés szerint ;)

10:05 AM  

Post a Comment

<< Home