Wednesday, April 30, 2008

Értékek nélküli siker

A legrosszabb nem az, amikor magányosnak érzed magad, mert minden ellened esküszik, semmi nem sikerül, és elrontasz mindent. Persze, kell a vígasz, kell az ölelés, de anélkül is át lehet vészelni.

Még csak nem is a hormonzavaros roham, amikor partnerre van szükséged AZONNAl. Az is elmúlik, csak jeges víz kell hozzá (próbáltam. használ. tényleg).

Hanem amikor minden összejön. Ma a munkahelyemen soha ennyire sikeres nem voltam, a havi összesítésben a második lettem eredményesség tekintetében, és messze felülmúltam az amúgy elérhetetlennek tartott kitűzött célokat. Utána Royalban megnyertem az albi poker versenyét. A pénz annyira sem érdekel, hogy még mindig nem néztem meg, mennyi van a borítékban. Az élmény a fontos, és hogy nincs senki, akinek igazán, bizalmasan eldicsekedhetnék, akit nem tudtam felhívni a melóhelyről, hogy "képzeld...".
Nekem, akinek annyira hiányzik a fontos emberektől az elismerés, amikor meg lehetne, akkor csak ez a is szikra hiányzik.

De örülök én a sikereknek, annyira ritkán jár ki belőlük. Az átlagnál is ritkábban, de.. minek az egész, ha nincs kivel megosztani? A világot uralni vicces dolog, de nincs értelme. Nekem most itta világom a kezemben, és nincs kinek odaadni.

2 Comments:

Blogger zs.gothpunk said...

Khm. Vannak azért barátok is. Meg hát látod, kiírod ide a világ falára és máris eljut azokhoz, akikhez kell. :)

11:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ha most épp nem, de lesz majd kinek odaadnod még. Gyűjtögesd csak. ;)=

11:45 AM  

Post a Comment

<< Home