Monday, May 05, 2008

Failed

A verseny, nagy "A"-val.

Második vakszint, kezemben dAd10. Flopban ott az A és két hatos, ráadásul flush húzom is akad. Nyitok. Egy ember megad..river hármas, kör. All in. Egy ember megad. A3-a van. Muhaha, nagyobb két párom van, még mindig flush húzom, maradt a szerencsétlennek két outja, ha behúz még egy hármast, akkor vége, hahaha!
River: 3..

Game over. Nulla pont.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Legközelebb jobb lesz Tábvez Úr, csak hajrá!:)
Ami

10:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Pók ezt kissé drámaibban állította be... ehhez képest ez egy indokolt all in-nek tűnik - ja meg elsők lettünk ugye 103 ponttal XDDDDD úgyh lesz pólónk is meg minden, úgy tudom, vasárnap játszunk legközelebb, kéééészüüüülj ß)

2:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Nem ismertem a részleteket, drámai csak a korai kiesés miatt érzett aggodalmam volt :)
De a végeredmény mindenért kárpótól, és minden hibát feledtet:)
(Ettől függetlenül a véleményem az, hogy ezen a versenyen ezt a handet sokkal-sokkal óvatosabban és kissebb lendülettel kellett volna megjátszani. Ha már te irányítottad a potméretet akkor minimumon kellett volna tartani...tele voltak az asztalok fishekkel akik KK, QQ, AK, AQ-val simán limpelnek flop elött és még akkor sem emelnek vissza ha pókert floppolnak. Simán lehetett volna nála 6-os is, vagy erősebb kicker az A mellett. A végeredmény ettől függetlenül Badbeat, de remélem a tapasztalat bevésődött. Mindegy, hogy mennyire vagy favorit a partiban, amíg van outja hogy túlhúzzon, neked pedig túl sok a vesztenivalód egy esetleges kieséssel, addig inkább nyerj kevesebbet, de kerüld el az allint...legalább az első pár vakszint alatt ::::)

5:15 PM  
Blogger vérlepke said...

mindent értek :D

10:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

Méghogy a póker ügyességi játék :P:P

5:14 PM  

Post a Comment

<< Home