Thursday, April 14, 2005

Kf+

Meomoáááááár

Téli klántalálkák..

Mivel mindenkinek tetszett a nyári megmozdulás, Kharon javasolta, hogy télen is ugorjunk össze egy kellemes kis hentre. Akkor nem gondolta senki, hogy ezt szó szerint kell érteni..
A gonosz fejvadászok a hófedte csúcsok közelében..nem lehetett kihagyni. Szó tettet követett, és Február elején (Boldog születésnapot!) Felbattyogtunk Királyrétre. Volt alkalmam megcsodálni Alu ...kocsiját..Tudni kell: Alu nem kis ember. Kb. két méter körül lehet a srác, és az autónak nevezett járműve nem volt nagy Határozottan nem. Úgy vezetett, mintha a kormány a tökeinél lett volna, és a térdét a füléig felhúzta..Vicces volt, na.
A helység éppen tömve volt. Mivel sokan voltunk (a szokásos brancs+Agatha+Saur+Geret) két szobát kellett foglalni. Az egyikben voltak a jófejek (Alu, Én, Kharon, asszem Val, meg Rhilen), a többiben a balhés deviánsok. Akik el nem ítélhető módon hoztak egy rekesz sört is (Geret+Snow?). A játék tipikus volt. Nagyokat szívtunk, és az egész party a fekáliában fürdött a végére, kivével a tranceps (jómagam, piromán varázsló, aki ügyes volt).
Kaját csak a fél csapat kért, de végül megesett rajtunka vendéglátók szíve, és mindenkinek jutott egy tányér rántott hús. Annyira azért nem volt rossz, de az elkövetkezendő évek folyamán többet már nem ettünk ott.
Mint már mondtam, sokan voltak. Furcsa, de Geret egyből talált haverokat, akikkel jól szót értett. Természetesen derék klántársunk hozta a kellékeit a sör mellé: köpeny, kard, láncing.
Másnap reggel arra ébredtünk, hogy a szomszédok morcosak. Állítólag erőnek erejével be akartak törni derék sörissza cimbikhez, és Geret egy ököl nyomát is megérezte a szeme alatt. Mi válthat ki ilyen agressziót?:)
De a kard láttán gyáván megfutottak, háhh!
Agathát sokkolhatta a társaság, mert azóta se láttuk/hallottunk felőle. Mindenesetre tény: Alu kocsiját csak én tudtam a jégből/fagyból kimenteni. Mint Idén. Ha kell, jő Dreamer, a kocsimentő!
A vonatállomás mellett van egy kis restaurant, ahol már többször ettünk. Ott találkoztunk először és utoljára egy baráttal- egy keverék kutyával. A Klán egy emberként adoptálta, de sajnos a vonatra nem szállt fel velünk. Ott derült ki, hogy Val állatorvos szeretne lenni...és hogy velem egyidős. Juhéé, nem én vagyok a legifjabb klántárs! (hónapra lehet, de évre nem!:)

Folyt köv...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home