Monday, January 23, 2006

Ide ma valami vicceset akartam írni, melyben a Tábornok regulázza csapatát. De ne féljen senki, találkozik még a Tábornokkal, Lusta Lacival, Józanész Jánossal ( aki örökös eltávon van), Ökör Ödönnel ( aki soha nincs eltávon), és a messze földön hírhedt gonosz gazemberrel, Herpesz Hedviggel, kivel épp ma vívnak ütközetet. Meg fognak még a héten. Így nem vehetik át a felettes, Csók Csilla és Puszi Panna üzeneteit. Hajh, az élet kegyetlen, de derék bakánk küzd tovább derekasan. ne féljétek, csibéim, a regény folytatásos, aláírtunk még pár évre ( évtizedre).

Az ok elég egyszerű. Végre igazoltan fázhatok, ugyanis mikor kiléptem az ajtón, mínusz kilenc fok fogadott fesztelen ( alliterálok most. A fesztelen nem is kellett vona, de olyan jóóó). Mikor hazafelé ballagtam meg..akkor már 12 volt, és nem plusszban. Jah, meg a forgalmunk..Hát vasárnap jócskán 100 alatt voltunk, úgyhogy el lehet képzelni, mennyire unatkoztam. És mikor hazaértem, nem azonnal, akkor sebtiben írtam egy levelet. Nem elektronikusat. De soha többet nem fogok ilyet írni. Mármint eme megjegyzés most tartalomra vonatkozott. Soha többet, max majd ha szakítunk. Akkor már úgyis mindegy, hehe. Szóval soha többet. Mondjuk vicces, mert szerény közvéleménykutatásom szerint elég sokak körében népszerű eme oldal, de csak egy illető fogja érteni. Majd. Majd odaadom személyesen, ott is elmondva, hogy soha többet, és bocsi ezért ( is).

Ma legalább többen voltak az üzletben, de még így is tragikusan kevesen. Lent voltam végig, és vacogtam. Mert hiába a fűtés, hideg volt. A fűtés is vacak, a fene vigye el.. És idióta flashes animokat néztünk meg játszottunk. És morbid képregényeket néztünk. Ez nem rossz,d e azért melóval is múlik az idő. És azzal még pínzt is kapunk. No fene, azért csak véget ért a nap, és haza bandukoltam. izé..futottam. Mert nagyon hideg volt. Még mindig. Meg különben is.

Tadadadadddaaammmmm

-bejelentés következik-

Ez az első blogbejegyzésem itthon. Hiszen van nálunk is net. Éljen-éljen. Kár, hogy nem az én szobámban, de mind1. Olyan soha nem lesz nekem. Csak olyan, hogy az én lakásomban. Azért az már más. Majd. Jajj, fel kell hívnom Emesét...Elfelejtettem megint. Sebaj. Majd.

Mi lesz szerdán, és hol? Én elleszek itthon egész nap, akár. Mindegy, majd csak elér az illetékes szőke.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home