Friday, June 16, 2006

carramba!

Hátha ma nem sprintelek az ajtónktól a megállóig, mint tegnap. A kondimra meg jellemző, egy megállón át szuszogtam utána. Na, szép. Bár futni régen sem szerettem. Nem volt elég szórakoztató. Mondjuk asszem közel-távol vagy tíz éve atletizáltam, úgyhogy az már régen volt.
Hm. Egyre többet szólnak be a környéken lakó romák. Pont eggyel több indok, hogy elhúzzam innen a belem. Hamarosan. Mondjuk legyen véletlenszerű a dolog. Egyik este Pétert felhívom, és jön, és megyek. Ilyen eccerű.
Jajj, Kedves, tényleg jó lesz ez a vizsga. Inkább előadás-sorozat. Te jó ég! Tíztől ötig, vagy tovább.. Vinni kell hideg élelmet. Remélem nem feledkezel meg róla. Az énekóra érdekes volt. Igaza van Bicskeinek, inkább adjátok el, semmint énekelni próbáljatok. Leszámítva mondjuk öt embert, a többiek abszolút nem tudnak énekelni. De nem baj ez, nektek nem énekelni kell, nem konzi ez.
Ja, és ne egyél békát! Jobb ez így. Inkább add oda valamely családtagodnak. Szép dolog a szeretet. Én habozás nélkül odaadnám az öcsémnek! Höhö. Ma nem alszik itthon, garázdálkodhatok. Jah, és ma tök jó nap lesz. 42 lezárás, vajon menni fog ma? Most veszem észre..42! Mi az élet értelem? És a kérdés? Mennyi lezérést tudsz megcsinálni egy péntek alatt? 42!!!!
Na, ennyi. Eléggé értelmetlen az életünk, ha ez "A" kérdés. Igen, jó a kedvem, feltűnően, és aggódik a cinikus, pesszimista Balázska. Mert akkor tuti, hogy valami közbejön, elromlik, megszidnak, összeveszek, bemosnak, beszólnak. Mindegy, azt még kivárom, és addig is eszem, iszom, blogolok, szeretek, szeretek, és szeretek. Még akkor is, ha kéregető részegek, gumibékák, és a mindent elsöprő meleggel érkező fáradtság az utitárs.
Jövő héten meg cégparti. Amit annyira nem várok, tulajdonképp semmi kedvem hozzá. Nem is a színitosz miatt, hanem a Kedves miatt. Lehet, hogy hamarabb elhúzok? Na ne, mit csinálsz addig? Hagyjuk. Átesem rajta, eszem, jól berúgok, és hazafetrengek. Legalább közel van. Nyugati..Tudod, hogy az milyen este, do you?
Mindegy, még messze van. Remélem a Béker térre kell hazavánszorognom majd.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mi van a békákkal meg a családtagokkal? Ehhem... ez kedves. Majd jól körbenézek,mit akarna Ági rámsózni:)vagy békázni...jajj

12:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

jó a háttered!

10:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kedves Anonymus:)

Köszönöm! Egy gótpozőr dizájnolta;)

4:37 PM  

Post a Comment

<< Home