Sunday, May 07, 2006

jo-ho-hó

Megvolt a Fényhozás is. Nem bántam meg, hogy elmentem oda. Az igazat megvallva, csak és kizárólag a hastáncok sikerültek egy kicsit gyengusra az ízlésem szerint, minden más nagyon jó volt. Még akkor is, ha bakiztatok. Úgyse vettük észre. A Geisha-különítmény különösen tetszett, elnéztem volna még egy darabig. Akárcsak Ladis-Lau-Loth triót. Gillzről nem is beszélve. Roxanne mindig jó, habár még mindig kinyírják a nőmet a végén. Az egy kicsit zavar, de szerencsére utána elég eleven ahhoz, hogy gyomorba vágjon amikor rosszul vagyok. Hazafelé a hetesen azt hittem, hogy hányni fogok, de kitartottam, és a csodaszer kombucha tea megmentett. Az íze szar, a hatása elsőosztályú.

Ma reggel néztem tévét. CN-t, hogy pontos legyek. Azon belül is JL-t. A sztori egyszerű volt: Supermannek szülinapja volt, és Batman, valamint Wonderwoman vittek neki ajándékot, a sarki erődjébe. Sajnos ott a kékharisnyás srácon egy furcsa növény volt, míg ő tehetetlenül meredt maga elé..
A növény vmi telepatikus izé volt, ami a horozó agyába leghőbb vágyait vetítette ki, és a legideálisabb álmában, életében találta magát. Superman a Kriptonon volt, a feleségével, fiával, apjával, és idilli életet élt. A növény persze átkerült Bruce-ra is, kinek az apja elpáholta a gyilkost, aki a való életben ugye kinyírta Bruce szüleit.
Vajon én milyen álmot látnék? Hódító sötét ruhás, feleghajtót suhogtató jujjdeszpúki híró lennék? Vagy vámpírkártya betyár? Eh, dehogy. Szerintem az "idilli" világom alig térne el a mostanitól. Csupán apró részleteiben. És ez jó. Mondjuk ezen apró részletek az én szempontomból eléggé mérvadóak, mondjuk hogy nagggggyon gyorsan otthagyom a jelenlegi állásom, és felvesznek a CR-hez. Vagy kevésbé leszek dep manapság, ami sajnos nem így van. Úgyhogy viheti Bruce azt a szart, nekem nem kell. Jó ez így, ahogy van. No persze, lehetne jobb is, de azt majd csak elérem valahogy.
Vagy nem, és akkor még mindig heroinozhatok, nem? Kanalam már van.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home