Monday, September 24, 2007

Esküvő

Szép volt, de tényleg. Az egy Házasságkötős nénit ugyan pofonvágtam volna legalább kétszer, de oda se neki! Voltak kis bökkenők (pl.: Gyűrű elvesztése), de nagyon szép és meghitt esküvő volt. Idén nekem a harmadik, és eddig a legjobb/legszebb. Az utána lévő buli is nagyon jó volt. Azok a kaják.. Az a szüzérme, mint a legfinomabb bélszín, és az előételben a libamáj voltak a legfinomabbak. Desszertnek is szüzérmét ettem. Kétszer.
A kaja után pedig műsorblokk: Ezúttal is emelem kalapom Ana előtt, aki igazi díva, és arany van a torkában, valamint Ádám+Co. előtt, akik még mindig nagyon lelkesek, tehetségesek, és ügyesek. A vetítés nagyon jó volt, nagyon nagy ötlet. A táncunkat élveztem, Brandír és Finc gyönyörű pár voltak. A menyasszony ruhája is, átöltözés előtt és után. Táncoltam én is, pedig azt hittem nem fogok, Gillzzel is. Keringőzni is szerettem volna, de akkor, mikor olyan zenék voltak estem át a majdnemelalszom krízisen.És beszélgetni is tudtunk mindenféléről. Egy-két ember thiányoltam ugyan, pl.: Pókékat, vagy Mírielt, de így is nagyon jó buli volt. Kezdem megszeretni ezt a pár embert, de dulván ;)

MTT-ben persze van árnyoldal is. Esgalt nem nagyon értem. Ő szokta volt mondani, hogy ismerjük el a kritikát, még ha ránk is vonatkozik, de most ő nem tudja. Ráadásul mintha mondta volna, hogy kemény lesz számára a suli, és mindenben kétséges a szerepvállalása. A sértődését meg gyerekesnek tartom. Azt nem, ha úgy érzi, kezd eltávolodni a társaságtól. Nekem is csak az a féltucat ember jelenti az egészet. Ickét teljes mértékben megértem. Nekem eddig nem volt olyan szerep, amit nagyon vártam volna, hogy megkapjam, de bele tudom képzelni magam a helyébe.

Volt anime nézés is, és rekordot döntöttem: HÁROM csaj is aludt nálam. És néztünk Death Note-ot, 22.résznél tartunk, Higuchit csapdába csalják éppen.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Az én rekordom kilenc volt, egy filmnézős hobbit-tali, a fiúk valamiért nem jöttek el... :-)

7:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

Lol. Emtétés srácként könnyű! (És hiába is próbálsz azzal felvágni, Dreamer, hogy te nem vagy MTT-tag. :P)

4:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hm, ezt csak most láttam (nem olvaslak túl gyakran).

általában nem szoktam megsértődni. a kritikát is figyelembe szoktam venni. most valóban nem így történt, de ennek az az oka, hogy elég sok olyan tényező került elém, amiből úgy éreztem, hogy látszat az egész, hogy nem azért nem vagyok benne, amiért mondják, hanem személyes okok miatt - ami egy dolog, de hogy le is tagadják... egyébként azóta az is kiderült, hogy pár dologban a sejtésem helyes volt. különben valóban nem sok időm van, bár a gondolint meg tudtam volna oldani - de az megint máshogy nézett volna ki, ha azért nem kapom meg a szerepet, mert olyat akarnak, aki 100%-ig megbízhatóan tud foglalkozni vele. de hát természetesen nem erről volt szó. úgy érzem, nem kritikát kaptam, hanem fals ürügyeket, amiken nincs mit elfogadni vagy nem elfogadni.

ezenkívül, bár nekem talán közel sem volt olyan melkor szerepe, mint ickének maeglin, de nagyon örültem, hogy végre van egy olyan női szerep, ami nem a hagyományos kedves-szép-okos-tolkieni-légies-asszonka, hanem egy határozott karakter, akiben van erő és irónia. évek óta szerettem volna valami ilyesmit eljátszani, és nem esett jól, hogy ha egyszer van ilyen, az sem jön össze - ehhez pedig add hozzá a fentit.

mindegy, nem magyarázkodni akarok, csak gondoltam, reagálok, ha már szóba hoztad.

3:17 PM  

Post a Comment

<< Home