Saturday, September 29, 2007

Kártyaverseny

Jó kis csaták voltak, végül nem bántam meg, hogy elmentem rá. A három fordulót végigtaroltam, minden asztalét megnyerve. Nem mondom, nem rossz érzés, az egómat cirógatja rendesen. Hm, reggel elvágtam az ujjam, nehéz így gépelni. Nem is kicsit, most le van ragasztva, de oda se neki! A fájdalom csak az agyban létezik, nem az adott testrész fáj, csak jelez.. Vagy mi. Mindenesetre zavar.

A döntő asztalon viszont utolért a rosszsors, nagyon belehúztam a pakliba. Semmi nem jött, vergődtem, szánalmas volt. Csak a lepcses szám tartott életben, és így nem elsőnek, de harmadiknak estem ki. Mindegy, a díjazás ugyanaz volt, az első még kapott egy emlékplakettet (érdekes, mert a versenyt szervező/rendező srác nyert, de nagyon megküzdött érte). Kis esettanulmány is lehetne a döntő asztal..

Most meg loholok pokerezni, alig maradt pénzem, remélem elég egy ezresre..Bár kétlem. Majd kibulizom valahogy. Jah, csütörtökön állásinterjú lészen. Az OMD augusztus óta nem tud visszahívni, azt hiszem, ez elég 1értelmű jelzés a részükről. Megyek call centeresnek (anno domini amúgy is az akartam lenni..régen. Most fájni fog egy kicsit a hétvége, de ez van). Oké, még nem vetek fel, de az önbizalmam töretlen. Sajnos. Mondjuk közel is lenne a hely.

Péntekem egész érdekes volt. Egy jó kis játék, majd próba. Remélem Hanna belejön, erélyesebb lesz és..egy kicsit összeszedettebb. Meglátjuk. És ideje kiosztani a népet vallások topicban is..Mert megérdemlik.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

call centerbe ne.. agyleszívás, kimerítő és rbszolgamunka. én se tudom így utólag, hogy bírtam 2 évig.. miért nem keresel vmi újságírós melót?

11:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

Öld meg mindet! :)

4:57 PM  

Post a Comment

<< Home