Wednesday, November 14, 2007

kudarc

Majd´minden téren ma. Nem tudok tanulni, az egyetlen Kedves meg jól lehord (anélkül, h. tenne a probléma elhárításáért).

Ok, Szerda, kapd be!

Ideje valamit kapnom is. Tanulni meg egyszerűen nem tudok. Folyton elkalandozik a figyelmem, amit meg elolvasok, nem ragad. Nagyjából tudom a biztosítás feltételeit..Egy oldalt a kb. húszból, amit vágnom kéne holnapra. Kezdek kikészülni elmeileg, és fizikálisan, de azért megyek előre, ismét nem törődve magammal (szeeeeeeeegény). Hazajövök, és lehordásban részesülök. Oké, toleráns vagyok, elhárítom a problémát (részben?), és bírom a nyomást. Kicsit még. Péntekig hagyjatok békén, légyszíves mindenki legyen rám tekintettel, kedvesen, törődően. Vagy hétfőig. Nem akarom a hétvégét is végigtanulni, nagyon nem.
Ne hagyjatok, hagyjatok?

Amúgy Szent Balázs inkább rossz ómen, tekintve, hogy a torokgyíkosok védőszentje, és már régen rossz, ha őhozzá kell imádkozni (nem mintha sűrűn gyakorolnám eme tevékenységet).

A probléma elhárítása miatt meg nem panaszkodhatom. nem mintha jó lennék benne, és nem mintha jó lenne megértésben vagy hallgatásban vagy mittomén. nem´tom mire van szüks..de tudom: alvásra, megnyugvásra, két percre. Két percre. Alvásra..

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ne akard erőszakkal a fejedbe tömni a tudást, inkább olvasd el az egész cuccot egyszer, kétszer, háromszor..., kajálj két olvasás között etc. Így biztos több ragad meg.

11:56 PM  

Post a Comment

<< Home