Monday, May 30, 2005

Suffer

Lehet, hogy mégis kinőttem az allergiám. Ma már szinte biztos, hogy megbetegedtem. Azért még egy trip Fehérvárra belefér, akárcsak bankolni egész délután. Muszáj. Lázasan is, esetlenül is. Olyan ez, mintha a szervezetem elkezdett volna befelé figyelni, a zsigerekbe, a szövetekbe. Keresi a bajt, de közben elfeledkezik a külvilágról. Nekem meg, felettes én+én+id, el kell viselnem az esetlenséget, szédülést, fáradékonyságot. Balázs, csökkentett módban újraindítva. Csak attól félek, hogy NW koncert után kaptam el a bajt, és akkor megfertőzhettem egy csomó embert. Bár belegondolva a "csomó" ember mehet a sunyiba, egyedül Kedves, te számítasz. Remélem jól vagy.

De a Tűz Birodalma egészen kellemes film volt, olyan 1szer nézhetős. Mad Max Sárkányszívbe oltva. Bár egy-két logikai bukfenc volt benne, de a film élvezhetőségéből ez nem von le semmit. A dragonslayer tengerészgyalogos nagyon ott volt. Még az is jópont, hogy nem volt semmi nyálas jelenet. Vagy csak akkor kapcsoltam el? Mind1. A film nézhető. Beyond expectations.

Az Anathema meg jó zene. Még betegen is az.

Egy kicsiny emlékeztető és lecke, nekem. Hamar rájöttem, hogy miért nem avattam be magánéletembe egyetlen családtagomat sem, ezeddig. Egy elejtett félmondat elég volt az öcsém előtt, hogy másnap már az egész famili megrohanjon az ostobábbnál-ostobább kérdéseikkel, undorító bájvigyorukkal. Apámat talán meg is bánottam. Kérdezett vmit, és azt válaszoltam, hogy "még ha úgy is lenne, akkor se tartozna rád" Válasz: De kíváncsi vagyok! Replika: Elhiszem. Conversation is over. Lenéző, fölényes, rátari modorodat remélem most kamatostul megfizettem, és rájöhettél, hogy amióta kiléptél az ajtónkon, azóta nem vagy teljesértékű tagja az életemnek. Nem ismersz, én ismerlek. Azt hiszem, ez így jó, ahogy van. A te döntésed volt, nem az enyém. A magánéletemet érintő csipkelődő-vájkáló kérdéseidet meg tedd fel egy tenyérjósnak. Ne nekem.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Gyógyulj! Meg. Gyorsan. De jól.

10:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Homeobogyókkal próbálkoztál már?
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/101/pho01hom.htm
Hasznos cuccok. Tényleg.

V

10:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

A hagyományos gyógymódban hiszek: tea, sok folyadék, Kálciumos-pezsgőtabletta, tunyulás. Legutóbb két éve voltam beteg, akkor is három napra. Most is így lesz. :)

Az aggódó nők. Mivé lennék nélkületek?:D

11:17 AM  

Post a Comment

<< Home