Friday, September 30, 2005

eseménytár

Tegnap elmentem HIK-be, ki hinné? Kiolvastam a könyvet, ki hinné? Utána "véletlenül" csatlakoztam Alyr-hoz, aki ment Siriusba kerettörténetet tervezgetni. Nos, "véletlenül" mindkettőnk agya úgy jár, hogy 15 perc a net-geekek paradicsomától az út a teázócskába, s így a ruhatárnál találkoztunk.
No, head to the Sirius! Ott még nem várt senki. Tekintve eme szervezet átlagos késési idejét, ez nem volt túl meglepő. Vártunk egy kcisit, majd befutott két, később három kollega. Jól elterveztük a dolgokat, mire befutott egy mumus is. Kaptam tőle egy gyilkosnak szánt pillantást, na mindegy. Beszélgettünk a keretsztoriról. Egész életképes lehet, de én belecseppintenék némi humort is, pl.: Search for the Key, avagy az elveszett örökség by hobbitok. De mindegy, még képlékeny a cucc.
Aztán el, mert egy hölgyike közölte velünk, hogy az asztal le van foglalva hattól, valami kikötőszervezet részére. Oké, mi meg a másik magyar akármilyen szervezet vagyunk, de azért odábbállás esete állt fent. Tanakodtunk, immáron megint kettesben a nekromantával, hogy most mi. Végül kiálltunk a Sirius elé, az esőbe, és dumáltunk mindenféléről. Majd végre befutott a Kedves is. Elázva, kifacsarva, NAGYON álmosan. Head back to HIK.
Ott arcot verve szédelegtünk, tényleg, asztal felett rúgtak meg, ráadásul pont Ő. Mindegy, ezt is ki kell próbálni, haha. Ettünk sütit, ittunk teát (illetve Ő, én csak néztem). Aztán haza. Illetve, hazakísérni. Útközbeni szédelgés, agymenés. A hídon koccanás, de eléggé súlyos ahhoz, hogy mentőt hívjanak ki. És operáljanak a kocsiban. Vajon a Kedves látta? Vagy annyira be voltak gyógyulva a szemei, hogy jó, ha az utat látta? Mindegy.
Hmm. Ha folytatom (bár nincs sokat mit), akkor esetleg nem kapok ebédet. Megyek megint a tromosba kajálni. Ma még legépeltem a délutánra szánt beszédgyakorlatot, majd kinyomtatom anyámnál. Ehh, az ld50-re belinkeltem az első felét. Olyan punnyadós, deviant-líra. Imádom!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home