Friday, September 02, 2005

Közöny

Nincs kedvem írni. Max távirati stílusban, majd csak belejövök (vagy nem, és abbahagyom).
Tegnap megvolt Fehérvár. Szokásos szájtépés, káosz, haddelhad. Egy csomó ismerős arc, akik mind évet tolnak, ilyen-olyan okokból. Eh, ennyit a suliról. A Neptun rendszer egy szar, ezt ismét megállíptottuk. Én, hála annak, hogy kettészedem az évem, elég hamar túlestem a szokásos procedúrán. Gábor nem, és szolidaritásból elkísértem a tanszékekhez könyörögni. "Plíz, nyissanak ilyen, meg olyan kurzust". Szívesen. Ja, a komm. tanszék görényebb, mint valaha, legalábbis a szőke titkárnő az. A másik, fekete hajú még segítőkész is volt, meg türelmes. Mik vannak..
A kedvenc TO-s nénit nyugdíjjazták. Nélküle már rég feladtuk volna. Most jött egy annyira nem szimpatikus fajta. Bleöehh, remélem keveset látom. Mondjuk annyira nem, mert kell nekem mindenféle adóigazoló papír. Éljen? Nem. Inkább nem.
Kiolvastam a Hp6-ot. Aki kíváncsi a véleményemen, az megtalálja a tolkien.hu ide vonatkozó fórumán. Lusta vagyok még1szer legépelni, meg nem is ér annyit.
Nem adtam. Megígértem, és mégsem adtam. Mire észrevettem, hogy markát tartva előttem áll, már késő volt. Kapkodtam a pénztárcám felé, erre odébbáll. Majd észervétlenül sír az ajtónál. Én észrevettem. Nem tudtam utánamenni, mert leszállt, és eltűnt a tömegben. Most szarul érzem magam.
DoD-t hallgatok, és vegyes. Vannak jó számaik, vannak rosszak. Ez már csak ilyen. Nem lesz a kedvencem, de a "hallgatható" kategóriába esik. Mindegy, minden mindegy. Remélem a mai nap valahogy összekapar. A szervezetem simán átállt a régi gyakorlatra. Kilenc körül már szédelgek a fáradtságtól, és lefekszem aludni. Fél hatkor már nem. És maradok én, és a hülye gondolataim. Van ilyen. Balázs küzd.
Küzd saját hülyesége ellen.
Küzd saját maga ellen. Az jó, nem? Mert képes vagyok eltanyálni az üres lakásban, egy rossz lépés után begörcsölni (vádli), vagy szúnyogokkal hadakozni. Remélem ma lesz valami. Mentsetek meg magamtól. Kérlek.
***
Te segítesz. Te mindig segítesz, soha nem fogom tudni visszafizetni Neked.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home