Wednesday, October 26, 2005

magamaga..

"Hello, most olvastam a blogod, szóval még nem ölted meg magad.."-hehehehe. Ez jó volt. Meg telefon volt. És még mindig nem tudom, hogy megyek-e Rackbe. Egyébként vicces volt elképzelni a két szerencsétlen angol embert, akik azt se tudják, hogy melyik országba vannak, melyik városba, de menni kell tanítani. Hol? Részletkérdés.
Jah, meg tegnapelőtt, K1. Az nem volt piskóta. Sajnos a kedvenc Alexej már másfél éve sérült, de már-már kezdi visszanyerni a régi formáját. Nem most, de mostanában meccselt Remy Bonjanskival, az aktuális ( kétszeres) világbajnokkal, és csak extra menetben veszített. Asszem a lába volt NAGYON szétlapítva, de azért már van fény. A mostani gálán meg olyat láttam, amit csak nagyon ritkán.
Bobb "the Beast" Sapp vs. Hong-Man Choi. Az elsőt gondolom nem kell bemutatni. Sapp apó, az NFL volt fenegyereke 158 kiló tiszta izom, majd´ két méteres magasággal. Hong apó pedig egy iszonyatosan csúnya koreai, aki..kereken 220 centiméter magas, és 160 kiló. Két übernagy "lény" csépelte egymást. Hong nyert, pontozással. Sapp iszonyatosan sokat fejlődött. Rúgott, szabályosan ütött, térdrugást csinált. És bírta a meneteket. Kellemes meglepetés volt, annyi szent! De legalább ott lesz a vb-n Aerts, LeBanner, és Sefo (meg Mushasi, sajnos). Izgalmas lesz, az tuti! Kár, hogy a baráti körömben alig néhányan kedeljük ezt a sportba szorított össz-harcművészeti küzdelmet. De nem baj, én kedvelem. Most nem magyarázom meg, miért.
Hmm, tegnap egész nap depresszív zenét hallgattam és éhes voltam. Talán ez magyarázza ( meg a rossz hétkezdés) az előző blogbejegyzést. Van ilyen is, és lesz még. Ja, készülőben van egy új blogom is..Geek blog. Otthon írom, és lehet, hogy már a héten fellövöm. De az is, hogy elmegy az ihlet és nem.
Ez olyan szánalmas fenyegetés volt.
Ja, és még mindig össze-vissza beszélek, de nem baj.
Kiberjeleket ... A Kedvestől, a Retrótól. És a PR-esektől. Most.

4 Comments:

Blogger Velu said...

Hey buddy.

Nice template you have here. Did you make it yourself or get it from someplace?

Sorry can barely understand English, so can't figure out what you wrote here.

Cheers,
Velu

11:00 AM  
Blogger Dreamer said...

Salve, mate!

Thanks, my template was made by gillz gothposeur ( see the blog below). She is a damn´ good designer, I think!

Well, I am Hungarian, and write in my native language, so that´s the reason U can´t understand me. According to your blog, you have been in Hungary, at least the map is red, where my country should be:)

Cheers!

12:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

Amíg a nemzetközi kapcsolatokat építgeted, megjegyezném, hogy a K1 határozottan nem rossz, csak én sokszor eléggé egysíkúnak találom a küzdési stílusokat/módszereket. (comrúgás dögivel, és box kézzel és slussz. nagy ritkán néhány magas rúgás fűszernek)

3:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

Nos, lehet. De ez a legefektívebb, nemde? Ha földharcra is vágysz: Pride. Nagyjábol k1 szabályok, de földharccal. Durva.
Ja, van itt még : Kalapácsrúgás, térdrugás, "repülő-rugás ( Remy Bonjanski speckója), forgó-ütés. Ezeket láttam már, és néhány elég gyakori. Meg volt anno egy kapuerás srác is, aki mutatott furcsa dolgokat. Egy jiujitsu-s meg állandóan földhözvágta az ellenfeleit:)

5:38 PM  

Post a Comment

<< Home