Wednesday, February 01, 2006

huhh, apám

Tegnapelőtt megtörtént az, ami elég ritkán szokott. ÉN hívtam apámat. Ugyanis olyan információt kaptam, miszerint elvállalt valamit, ami..hogy is mondjam? Nem szokványos. Szóval apám a Fradi ügyvezető igazgatója lett. Azt mondta, hogy most kiderül, hogy ki mit és mennyit sikkasztott, és hogy megpróbálja összekaparni valahogy azt a fránya egyesületet. Persze, nem fociról van szó, hanem az egészről. Kézilabda, vízilabda, kosár, hoki, minden. Hát hajrá. Normális esetben nem vállalta volna el, de hát a fradi szív, ugye..
Hajrá. Remélem beválik. emellett természetesen tovább csinálja az eddigi munkáját is, azt mondta, lehet egyszerre a kettőt. Drukk-drukk.

Hát igen. A huncut gyermekeknek hozzá kell szokniuk, hogy a vizsgaidőszak, az vizsgaidőszak. Főleg a fiatalabbik félnek. Balázs rossz mája most azt mondaná, hogy "hehe, most majd ők is úgy szenvednek, mint én", de Balázs rossz máját lerúgja Balázs maga. Miért ne? Máj nélkül is lehet, csak nehéz.

Tegnap immáron személyesen is hívtak lájvozni. Hétfőn. Basszus, dolgozom. Nem hinném, hogy ha beállítanék kilenckor, még állnék a lábamon. Illetve: intrikálnék, derítenék, nyalnám a talpakat, és nyalatnám a talpamat. Vagy valami. Inkább nem, köszönöm. Majd később, talán, de most semmiképpen sem. Jah, és ez ügyből kifolyólag, nem vállalok magántanítást sem. Sajnálom, de sem nekem sem a tanítványkáimnak nem lenne jó. Maximum egy embert vállalnék, de vele korántsem angolozni szeretnék. De ha megkér rá, akkor nosza. Bár, belegondolván..elég sokszor kért már...

Ja igen. Miután tegnap felhívtak, zsebrevágtama telefonom. Legközelebb már csak itthon vettem elő, mikor is kiírta, hogy "Sim kártya elutasítva"( vagy vmi ilyesmit). Remélem nem akartál akkor hívni, Kedves. Mert az igencsak rámférne már. Bármikor besétálhatna a boltba, mondjuk.

Gábor meg elveszi a kedvem a bloodlinestől? Na nem, inkább nem. Majd elmegy az magától. Ez a zombis rész egyszer poén volt, de a főellenség egy gennyláda volt. Celerity, forti, és lőtt a sörétessel. nagyokat és sokat. Szemét. De végül fél órányi szívás után csak elérte a végső halál. Muhaha. Straussszi! Megyeeeek.

1 Comments:

Blogger gothposeur said...

el ne lődd a poénokat a játékban! :D Az a Straus az egyik legszimpibb karakter amúgy :)=

9:10 AM  

Post a Comment

<< Home