Friday, October 27, 2006

angelwings

Unottan várom az óra teltének perceit. Azért faxoltam egyet, mr. Hildebrandnak, akivel bármit beszélek meg, azt ő nem csinálja. Máshogy érti. Sajnálom. Kár, hogy ő nem adós, hanem megbízó. Így nem tudok vele keményebben fellépni. Kíváncsi vagyok a ma délutánra, Emese jön, hogy meggyőzzön, dolgozzak neki. Csak akadnak feltételeim is ám..Meglátjuk, inkább azt mondom. Tegnap láttam némi fényt, hátha siekrült feldobni, a punnyatag szomorúságból felrázni a Kedvesem. Egy mekiben. talán. Kár, hogy a banda szétesett, és a 90%-uk nem gondolja komolyan az egészet. Ők tudják. Az mtt-ből is kezd nagyon elegem lenni. Rohadt egy társaság. Kihasználnak, kiköpnek.
Jah, hajléktalannak honnan van mobilja?

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ez már csak így van. Mindenki mazochista, aki egy közösségnek/ért dolgozik... és előbb-utóbb mindenki megunja a vérverejtékezést a nagy semmiért.

4:32 PM  
Blogger Dreamer said...

Igen? Hiányolom a Közösséget, lévén az MTT nem nagyon közösség a számomra..Nincsenek barátaim, csak haverjaim onnan. És outsiderként is lassan túl sokat csináltam már érte: Mtt Halloween, bábozás, szervezés a Nagy Könyv feszten a könyvtárban, táboros cucc, pakolás, LEP, ....stb.
Én, az OUTsider.

8:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

van egy kedves barátnőm, aki a 2004-es LEP szervezés után azért hagyta ott az MTT-t mert (előtte évekig) kifacsarták, és semmi köszönet érte.
gót Zámbó Jimmy, LOL. ezt próbálom elképzelni :D

9:55 PM  

Post a Comment

<< Home