Tuesday, January 16, 2007

1999?-2007

Tegnap nagyon élveztem a játékot. Végre fitogtathattam a karakterem trükktárát, és saved da day. Ennek mondjuk csak egyvalaki nem örülhetett, de hagyjuk. Megvolt az első vér, de nem az utolsó. Huhh, alig várom, hogy elmúljon IN-ben 29.-e.
Eh, az undercover projekt is akadozik. Sebaj, majd csak. A srácok most jöttek be a kávézásból. A főnökség nagyon komolyan veszi, hogy rabszolgákat akar maga mellé, de ezt csak ők veszik..illetve csak ő veszi komolyan. Mi meg leszarjuk, azt hiszem. Ja, várjunk, még ketten komolyan evszik, az egyik meg is csinálja. Csak rosszul. Valószínű az engedelmessége miatt nem válnak meg tőle.
Hm, ma kivételesen finom a csokis izé, amit reggelizek. Ma meg. Hát sivár egy nap lesz az elkövetkezendő jópár. Letöltöttem az Óceánjáró Zongorista Legendáját, végre, igaz, angolul. Mácsai szinkronja nagyon jó. Kíváncsi vagyok Roth eredeti hangjára.
Jövő hét kedd jobb lesz, akkor megyünk Providentbe, okoskodni. Ha. Még lesz munkám és nem aznap lesz az undercover projekt fináléja.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home