Monday, February 05, 2007

new week, new hope

Ez lehet, hogy most butaság volt. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy be szerettem volna jönni dolgozni. Pedig még mindig beteg vagyok, hiába is bizonygatom az ellenkezőjét. Csak valahog ynem fűlött ahhoz a fogam, hogy csütörtökön és pénteken nem jövök be, szabadság/KJF okán, és akkor meg egész héten nem? Vagy csak szerdán? Az érdekes lett volna. Mindenesetre ez van, beteg vagy, Balázs és egy barom.
Még midnig remélem, hogy a Kedves nem kapja el, nem lappang benne. Mondjuk nem csak az én bacijaim ostromolják, hanem a szüleié és egy tesóé is. Hehe, az is nagy lenne, ha Vérleppentyű hazajőve elkapja, elmegy külhonba, és ott összefertőz mindenkit. Haha. Köhögni nem jó, s most egy kicsit nyomott vagyok. Ja, Balázs nap volt, a szokásos dezodor/tusfürdő adagom megkaptam, meg egy trikót is, ami tök jó, utcára is lehet hordani. Asszem. Most elég punny vagyok, és rosszkedvvel küszködöm. Mint mindig. A baj az, h. nem tudom megmondani, miért. Csak. Mert nekem olyat is szabad. E hét szombaton meg természetesen hat program ütközik (kb), és mindegyiken ott szeretnék lenni. Nem lehetek. Van, amire el KELL menni. Mondjuk kit érdekel, hagynám a családot a francba, de ugye nem tehetem. Komolyan, erről modnanék le a legkönnyebben. Akkor miért nem teszem? Mert ide ígérkeztem el legelőször, és nem szoktam csak úgy megmásítani a szavam. Csak.
Az elmúlt három nap nyugodt volt. Otthon pihentem, ritkán van ilyen. Nemmentem játszani,s ahbár szeretnék, nem hiányzott. Nem hiányzott az út a világ végére. Ezért is jobban becsülöm azt, amikor a Kedves, a világ végéről idejön. Sokat jelent nekem a jelenléte, a mosolya, a ..ajjaj, hogy jövök ki ebből, hogys ne legyen túl nyálas? Sehogy. sebaj. E´van. Apámhoz mikor menjek? Melyik hétvégén? egyedül a 24.-e szabad még. Vagy ezen a héten vasárnap, de ugye nem lesz otthon. Hurrá. Utána klántali. Utána mókus verseny+ webchettali este, ha minden igaz. Majd..vasárnap. Ezt követően már március lesz. Ez jó, csak..azt hiszem, elvesztem magam szép lassan. Mikor találkozom Miriellel, hogy végre-valahára felköszöntsem? Druval? És fogok közben táncolni is? Mégis, mit várnak még és kik tőlem? Jah, persze, a GP féle mesében mikor fogok játszani? A kártya megint kimarad fél évre? Ki tudja.
Mindig le kell mondanom valamiről.
Most dolgozom tovább. Vicces, a minimumot egy délelőtt alatt hoztam, s azóta valahogy nem akaródzik csinálni. Nem tudunk nyomtatni, halleluja. Elkezdtem előről nézni pár sorozatot. Meg lassan torcsival begyűröm a BL-t is. Jó lesz. Erős. Ausoex+presence, és senki nem üt meg nagyon (haha). Megyek is. Dolgozni. Tovább. Tovább.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home