Monday, January 22, 2007

:ásít: megint

Nem nagyon találom az új hét fonalát. Az előző még nagyjából megvan. Rémlik, hogy fél 11 körül írtam a LEP beszámolót, és nagyon megtetszett. Nem baj, hogy nem kapkodtam el, valahogy jönnie kellett az ihletnek. Csak arra kell ügyelni, hogy ne én legyek a főszereplő, hanem a cikk és a rendezvény. Hajjaj. De úgy tűnik, nem csak én nem találom a fonalat, hanem a rendszer sem. Általános network hiba. Illetve: gondolom a számtechesünk frissíteni szeretett volna, de elszállt az egész. De csak a program, net az van (valahol).
Furcsákat álmodtam, de már nem emlékszem rá. Arra azonban igen, hogy fáztam reggel. Majd´midnen reggel fázom, hála az alacsony vérnyomásomnak. Most vannak dolgok, amiket meg szeretnék csinálni, pl.: elemezni már a blogokat, de most készülök inkább versenyre, ami szombaton lesz. Valami túlélő paklit kéne összehozni, ha már annyi a bleed és a block. sok-sok reakció laposat, tremerekkel, mondjuk. meg burst, meg mittomén. Antitremerekkel? De igaziból rég játszottam szetitákkal is, azt kéne nyomni.
Kiolvastam a harmadik Blake könyvet is. Ritka szar, eddig a legrosszabb. Hihetetlenül elcsépelt, amerikai. Nem tudom, hogy elolvasom-e a negyediket is. Valahogy nem vonz a dolog. Az Ebert könnyvel lassan haladok. De az jó. A Vad Bandát olavstam most. Emléskzem rá, hogy pár évvel ezelőtt vettem életem első és utolsó Cinemáját, s abban a hoolywoodi cenzúrával foglalkoztak, a Show Girls kapcsán. Ott olvastam először, hogy a Vad Banda kapott plussz fél órát. Ebert szerint csak azzal a fél órával értelmes a film, anélkül semmit nem ér. Ellenben az Apokalipszis Most-tal, ott nem érzi indokoltnak azt a pár jelenetet. Leírása szerint megakasztja a film lendületét. Szerintem nem. A Franciák jelenete nagyon jó, s a főhős ott is "utazik", alig szól egy szót, mások beszélnek helyette.
Micsoda pech. A gólörömét lejtő van Persie eltörte a lábujját. Banyek, szerintem ez a sráv tehetségesebb éls jobb lesz,mint Henry, de ez már a sokadik sérülése. Fabregas, Persie, Babtista..Örülök. Most jól igazolt a csapat. Már csak egy jó középső védő kell, mert a scávji nem az igazi..
Gillz a hétvégén nem jött. Illetve én mentem szombaton moziba, megnéztük az "Ahogy tetszik"-et. Voltak benne ninják, katana, és minden mi szem-szájnak ingere. Furcsállom ezt amixtúrát. Az, hogy a sumó bírkózót Charlie-nak hívják, még mosolyogtató, de hogy Orlando és testvére fekete legyen, s karatézva küzdenek meg egymással, legalábbis furcsa. Japánban. Azért ennyire szembetűnő, mert ekkor azért még nagyfokú antiszemitizmus volt uralkodó amerikában/angliában főleg. Nem hinném, hogy a századelőn sok fekete nemes lett volna. No, sebaj, ezekkel eggyütt is élvezhető a film, aki bírja a rózsaszín, nyakatekert, de vidám történeteket, annak ajánlom. A táncos/zenés izé nem biztos, hogy kellett, de nem volt kirívó. A rendező/producer a ma élő egyik legnagyob Shakespeare színész (vásznon) volt. Nem meglepő. És még annyira nem estem ki, hogy a feliratot nézzem, tudtam követni pusztán a szöveget. És ez jó. Még.
Várom, hogy apám meghozza a gépet, szeretnék már edzeni. De ahogy őt ismerem, gyakorlatilag erre még heteket kell várni. Vagy ki tudja? Lehet, hogy cska pesszimista vagyok (éééén, dehogy). Szóval mennék már, na. Emlékszem, amikor a Kodón feküdtem először a súlyok alá, annyira meghajtottam magam az első alkalommal, hogy iszonyatos, kínzó izomlázat hoztam össze magamnak. Valami hasonló lesz most is. Akkor alig bírtam megmozdulni- szó szerint. De most velem lesz életem legszebb és legmélyebben szeretett nője, s ha szépen megkérem, megmaszíroz. S a szokottól eltérően most nem hajtom el egy morgással, hanem gyengéd szívvel fogadom. Vagy valami iylesmi. Ez leírva szép, a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy kíntól eltorzult arccal fogok üvölteni a kezei alatt. Az izomláz ekkora mértékben nem jó dolog. De várom már (őszíntén)!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kilinkeltelek, remélem nem gond... :-)

4:18 PM  

Post a Comment

<< Home