Thursday, April 21, 2005

Betty vs. Aku

Szerda..
Még kedden kaptam egy CD-t egy kedves évfolyamtársamtól. Mesélte, hogy kapott egy halom komolyzenei anyagot, és hogy teljesen el van ragadtatva tőle. Persze kicsi én egyből elkezdett kérdezősködni, hogy ez+az megvan-e, és hogy tudna -e másolgatni...Volt neki, és tudott. Úgyhogy tegnap végig Muszorgszkij "Egy kiállítás képei", és az "Éj a Kopár Hegyen" ment. Imádom. Mostanában nem igazán divat komolyzenét hallgatni. Sajnos...
Apropó, divat..
Annó domini az a kis szőrpamacs az államon azért burjánzott el, hogy sokkoljam a népet. Akkor még nem igazán merészkedett senki ilyet viselni, max. a blessed deviant típúsú emberek. Őket viszont a középiskolában nem látta senki. Aztán ma már divat. Hüpp, nem baj. De amit ma a tükörben láttam...
Szóval volt egy rész a Samurai Jackban, amikor a gyerekek Jacket játszottak. De volt egy lurkó, aki mindig Aku volt, mert úgy nézett ki. És a haja.. Nos az is olyan volt. Kb. ma reggel magam is olyan "Aku"-s voltam..Persze nem ez jutptt az eszembe legelőször, hanem az, hogy "Helló kislány, errefelé laksz? Ja, hogy az ÉN vagyok..." Szóval így lettem Betty. Vagy Aku. Persze, csak azért növöget az a sz*r a fejemen, mert még soha nem volt hosszú. De egyre inkább visszasírom azokat az időket, amikor a jól bevált séróm csücsült a kobakomon. Az a két centis.. Mivel közeleg a nyár, lehet, hogy még viszont fogom látni. A lelekesedés már alig tart.. Hehe..Ráadásul csak öt perc az egész, és lekapjuk.

30.-lett a szakdoga leadási határideje. Helyes. Akkor ma nem gépelek egy oldalt sem. Nem mintha nem kéne, csak megint otthon hagytam a jegyzeteimet. Sebaj.

Tegnap. Szóval egy kedves malka megkért, hogy segítsek egy barátnőjén, mert az a fejébe vette, hogy letesz mindenféle nyelvvizsgát, és talán egy kevéske gyakorlattal rendelkező angoltanár jól jönne. Merthogy mindenki olyan 1000-2000 magyar pénzt kér a korrepetálásért, óránként. Én balek meg vállaltam ingyé´. Miért ne?
Na, tegnap megkapta. Phrasel verbs, gerund+infinitive..fordítások, teszt..mindez másfél órába sűrítve. Sajnos szegény lánynak nagyon sok hiányossága van, és nem tudom, hogy fel tudom-e készíteni a viszgára. Meglátjuk. Mindenesetre azért igyekszik, talán sikerülhet neki.

Haj..azt is örököltem. Minél hosszabb, annál vékonyszálúbb, és böndör. Éljen, köszi Nagyi. Örököltem továbbá: szemüveget, csapnivaló arcbőrt, fájós fejet, derekat, térdet. Ja, meg alkatot is. Köszönöm, 15 évesen 62 kiló voltam. Olyan, mintha megszökött volna a röntgenből a képem. Hehe, azért némi vérrel sikerült egy tízest magamra szednem az elmúlt években. Szóval helló Betty (Aku)!

Mindegy, ez nem számít. Az emberek néha túl nagy jelentőséget adnak bizonyos, abszolút mellékes dolognak. Pénz, kapcsolat, Ego,..kit érdekel? Nálam a barátok, szeretet, a Kedves, a család mennek (bár ez utóbbi egyre kevésbé).
Az a baj, hogy egyesek összeforrnak az álarcaikkal. Remélem velem ez nem nagyon esik meg. Azért már volt rá példa. Az én álarcom a bohócé (volt?). Örülök, ha az meberek jól érzik magukat a közelembe, ha egy pillanatra el tudnak feledkezni a nyomorúságus féreg-életükről, akkor az már elég nekem. Kit érdekel a pénz, a siker? Na mindegy, kezdek veszélyes vizekre evezni...

Huhh, visszaolvasva olyan ez, mintha valami hiú dög lennék (minden férfi az..). Pedog nem. Lesz*rom, hogy hogy nézek ki. Ne a külsőm alapján kedveljenek..(Na, Betty, ezt jól megmondtad. Most mi lesz? Bevágod a durcit, fogsz egy nyalókát, és kisírod magad a mászóka alatt?) Kuss, Aku!
(Oké, ezt már szeretem. Mvuhahaha, a lelked úgyis az enyéééém!)
Jó. Telj be vele.

2 Comments:

Blogger gothposeur said...

Nekem teccik a hajad :D ne vágasd le :P

11:10 AM  
Blogger Dreamer said...

Betty pirul.
Aku idegesen röhög.
Balázska fejcsóvál. Még bírja egy darabig..

12:12 PM  

Post a Comment

<< Home